Hlavní obsah

Nejbizarnější účes Eura. Ujistili mě, že to v televizi nebude poznat, vzkázala legenda

Pravé stehno Roberta Lewandowského. Nos Kyliana Mbappého. A nově hlava Landona Donovana. Mezi nejpropíranější části těl na fotbalovém Euru se zařadil i účes americké legendy, která šampionát v Německu hodnotí jako expert zámořské Fox Sports. Na sociálních sítích sklidil Donovan nevídaný posměch. „Zasloužil jsem si to,“ vzkázal bývalý profík zprostředkovaně. Také se ale zjistilo zdůvodnění jeho zvláštní vizáže.

Foto: Profimedia.cz

Landon Donovan po konci kariéry pracuje v zámořské MLS.

Článek

Britský Mirror a Daily Mail. Španělská Marca. Anebo web SPORTBible zaměřující se na virální videa a momenty ze sportovního světa.

Všichni referovali o háru Landona Donovana, který se zhostil mikrofonu při pondělním utkání Francie s Rakouskem. A ve virtuálním prostoru okamžitě začal Donovan dostávat co proto.

Ne za to, co říkal, ale jak při tom vypadal. Jak Američanovu frizúru popsat kulantněji?

Donovan platil za výtečného ofenzivního fotbalistu, za nímž ale nikdy neplápolala bujná hříva. Jak přibývaly jeho góly na kontě, ubývaly zase vlasy a zvýrazňovalo se jeho nepřehlédnutelné čelo. Nejeden muž se s podobnou potíží trápí.

Americký reprezentant se zkušenostmi z anglické Premier League nebo německé bundesligy ukončil profikariéru v roce 2014. Po ní se stal funkcionářem v zámořské MLS a pracuje také jako televizní expert.

Jako znalec německé kopané přicestoval také na Euro, kde jej zaregistrovali i evropští fanoušci. Vlasy Donovanovi zase ustoupily a on si navrch za ušima ještě další jejich část nechal vyholit. Na hlavě mu zůstal bizarně vypadající střih, který se naplno odhalil, když se americký expert otočil k sedmdesátileté komentátorské legendě Ianu Darkovi.

Nejdivnější účes turnaje. Landon by měl vyměnit kadeřníka. Konečně by si měl přiznat, že je plešatý.

To byl jen výčet lichotivějších reakcí, které Donovan na sociálních sítích sklidil. Pár znalejších uživatelů sítí upozorňovalo, že Donovanův vzhled může značit podstupující transplantaci vlasů.

Do debat se zapojil i jeho bývalý reprezentační spoluhráč Mike Magee, jenž na sociální sítě publikoval konverzaci s Donovanem.

„Před dvěma týdny jsem měl transplantační proceduru vlasů a bylo mi řečeno, že se to na kameře nepozná,“ napsal mu z Německa.

„Kdo ti to řekl? Rafael Marquez?!“ zavtipkoval Magee a odkazoval na známého mexického fotbalistu a vlasáče.

Donovan se zasmál. Poslal mu virtuální prostředníček, ale sám usoudil, že si vtípky sám naběhl. A svolil ke zveřejnění konverzace.

Euro teprve začalo, ale soutěž o nejbizarnější účes šampionátu už má hlavního favorita.

  1 : 0 Gruzie - Portugalsko 1 : 0 20. min Živě
20240626T21 : 00:00+0200
Gruzie vs. Portugalsko
Gruzie vs. Portugalsko
Gruzie
Portugalsko
  0 : 0 Česko - Turecko 0 : 0 20. min Živě
20240626T21 : 00:00+0200
Česko vs. Turecko
Česko vs. Turecko
Česko
Turecko
  0 : 0 Ukrajina - Belgie 0 : 0 dohráno
20240626T18 : 00:00+0200
Ukrajina vs. Belgie
Ukrajina vs. Belgie
Ukrajina
Belgie
  1 : 1 Slovensko - Rumunsko 1 : 1 dohráno
20240626T18 : 00:00+0200
Slovensko vs. Rumunsko
Slovensko vs. Rumunsko
Slovensko
Rumunsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Nechybí ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetli s Portugalskem, Gruzií a čeká je také zápas s Tureckem.