Hlavní obsah

Zázrak?! Kapitán Barcy předvedl neskutečné divadlo

Kyjev/Praha

Fotbalisté Barcelony mají do ideální formy daleko. Ve skupině Ligy mistrů předvedli proti Dynamu Kyjev další rozporuplný výkon, přesto se mohli nakonec radovat z vítězství. O vítěznou trefu se postaral v 70. minutě mladíček Ansu Fati. Jeden moment však fanouškům vykouzlil úsměv na tváři, a to zázračné uzdravení kapitána španělského celku Sergia Busquetse.

Foto: Efrem Lukatsky, ČTK/AP

Kapitán Barcelony Sergio Busquets (vlevo) v souboji s Bohdanem Lednevem z Dynama Kyjev.

Článek

V jednu chvíli byl těžce raněn, ale když zjistil, že rozhodčího nepřesvědčí, vyskočil jak srna a pokračoval ve hře. Komické a smutné zároveň. Co se vlastně stalo?

V 89. minutě zápasu se hnali hráči Dynama do útoku a snažili se o vyrovnání. Busquets se ve snaze překazit akci srazí s protihráčem a oba se s bolestivými grimasami svalí na trávník. Oba by nejraději slyšeli hvizd rozhodčího, který by odpískal faul.

Busquets se drží za levou nohu, ale když zjistí, že rozhodčí zůstává v naprostém klidu, vyskočí zdravý jako rybička a pokračuje ve hře. „Tohle je snad nejrychlejší a nejzázračnější uzdravení, které jsem kdy viděl," komentují lidé na sociálních sítích. Video, zachycující záložníkovo divadélko, se na sociálních sítích stává virálním.

Související témata:
  Stuttgart - Sparta dnes 18 : 45
20241001T18 : 45:00+0200
Stuttgart vs. Sparta
Stuttgart vs. Sparta
Stuttgart
Sparta