Hlavní obsah

Video lyžařské olympijské vítězky vyděsilo fanoušky. S obličejem mohlo být zle

Tohle málem skončilo hodně špatně. Olympijská vítězka v běžeckém lyžování a dvojnásobná mistryně světa Jessie Digginsová zveřejnila video ze svého karambolu na trenažéru, který sice vypadal docela dramaticky, ale nakonec se mu mohla naštěstí sama zasmát.

Foto: Profimedia.cz

Smutná Jessie Digginsová na archivním snímku z letošního závodu SP ve Falunu.

Článek

33letá Američanka se pilně připravuje na novou sezonu, v níž bude chtít znovu prohánět zejména silnou skandinávskou konkurenci. Teď už ale ví, že těžkým soupeřem může být i běžkařský trenažer.

Na videu je Digginsová nejprve vidět při ladně zvládnutém soupaží, jenže na zrychlující se tempo už nebyla schopná reagovat a pás ji navzdory její veškeré snaze stáhl na zem. Při nevyhnutelném pádu jen těsně minula obličejem hranu zařízení.

„Někdo musí vždycky padnout jako první. Teď už můžu potvrdit, že trenažér vždy vyhraje,“ napsala na svém instagramovém účtu k videu, které doprovodila písní od Small Town Alien „Oh Shit I'm Fucked“. Název songu, ať si raději každý přeloží do češtiny sám.

„Můj obličej jen o fous minul pás, takže všechno je fajn,“ uklidňovala fanoušky. Ti se přesto v komentářích podivovali nad tím, jak špatně má Američanka ohlídanou bezpečnost při podobném tréninku.

„Jsem rád, že se ti nic nestalo. Ale kde byl sakra někdo, kdo by tě jistil,“ rozčiloval se jeden z diskutérů. „Ignorovat bezpečnost není dobrý přístup,“ poučoval hvězdu jeden z komentujících. „Chceš snad jet na paralampiádu místo olympiády?“ hrozil se další.

Související témata: