Hlavní obsah

Ledecká v kraťasech krotila býka. Přečkala i patálie na lanovce

Zastavení v Chile. Ester Ledecká tradičně na sítích nabídla fanouškům pohled na další dění v týmu, s nímž se chystá na zimní sezonu. Naposledy v jihoamerických horách. Je to dost často i zábava. To když narazila na pouťovou atrakci v podobě umělého býka, kterého neváhala zkrotit. Jindy ji potká všední nudné čekání, když visí dlouhé minuty na porouchané lanovce.

Ester Ledecká poodhalila detaily přípravy v chilských AndáchVideo: archiv Ester Ledecké

Článek

„Líbí se mi to,“ hlásí Ledecká v minidokumentu z přípravy v Andách, kam na konci tamní zimy míří velká část lyžařského světa.

Česká lyžařka a snowboardistka tam našla jako vždy nádherné scenérie, příhodné terény, slušné sněhové podmínky, ale i běžné trable známé odkudkoli odjinud, kde se lyžuje.

„Právě je to dvacet minut, co tady visíme,“ musela na lanovce konstatovat Ledecká s parťákem z týmu, v němž nechybějí známá jména - mj. Tomáš Bank či Ladislav Polášek.

„Je to boj, budeme bojovat, jsme bojovníci,“ zaveleli si dál na stávkujícím přepravním zařízení a odhodlaně přetransformovali klasickou hlášku známou z fotbalu: „Ono se to lyžování samo neudělá.“

Ledecká též opětovně potvrdila, že nepohrdne žádnou aktivitou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká

Ani umělým býkem, jehož krocení jen tak v kraťasech si s potěšením užívala. A na jeho hřbetu vydržela asi déle než běžný smrtelník. Jako by byla přilepená.

K dokonalosti - jak připomínají fandové v komentářích - chybí jen kovbojský klobouk a odhalení, jak Ledecká býčí hřbet nakonec opustila.

Došlo i na tanec při dlouhém čekání na letišti, ale tím už všestranná Ester asi nikoho nepřekvapí.