Hlavní obsah

Z elitní tenistky je modelka spodního prádla. Chtěla jsem skončit dávno, tvrdí

Na jaře trochu záhadně ukončila poměrně úspěšnou kariéru. Vypnula telefon a ani WTA ji nedokázala kontaktovat. Italka Camila Giorgiová nečekaně sekla s tenisem a věnuje se už jen modelingu a focení ve spodním prádle. Až nyní prozradila, že o konci se sportem uvažovala už roky. Kromě toho ale znovu vyvrací zvěsti, že „zmizela“ kvůli tomu, že se vyhýbá bernímu úřadu, protože údajně dlouhodobě neplatila daně.

Foto: Camila Giorgiová

Camila Giorgiová ukončila tenisovou kariéru a věnuje se modelingu.

Článek
Fotogalerie

A to není vše. V italském tisku také promluvil majitel vily v Calenzanu poblíž Florencie, v níž nyní už bývalá tenistka žila, o tom, že Giorgiová stále dluží nezaplacený nájem za šest měsíců a při vystěhování prý ještě ukradla z vily vzácný nábytek. Před pohledávkami měla zmizet do USA.

Giorgiové právní zástupce Edmondo Tomaselli však v rozhovoru pro list Corriere del Veneto zvěsti o úniku před finančními pohledávkami popírá.

„Camila Giorgiová je v Římě. V posledních měsících byla v zahraničí z pracovních důvodů. Ve zkratce – nikam neutekla, jak někteří tvrdili. Jsou to jenom řeči, nebylo to tak, že chtěla být nezvěstná. I s fanoušky dál komunikovala přes instagram,“ vysvětloval právník.

Rodačka z italského města Macerata na instagramu svým fanouškům oficiálně oznámila ukončení kariéry až poté, co se informace dostala na veřejnost z médií.

„Na stránkách antidopingové kontroly vyšlo, že jsem ukončila kariéru, a tím se to celé dostalo na veřejnost,“ vysvětlila nyní s odstupem v rozhovoru pro Canale 5.

„Že jsem z ničeho nic zmizela, jak všichni říkají? Nezmizela jsem. Žila jsem vždy trochu v Itálii a částečně ve Spojených státech. V Miami jsme žili tři roky. Nejraději bych tam zůstala navždy, ale pravda je, že se často do Itálie vracím. Jenom prostě nerada mluvím o tom, co dělám, a pak to vypadá, že se schovávám. Teď jsem šťastná. Jsem tam, kde chci být,“ pokračovala.

„S tenisem jsem chtěla skončit už roky. Být profesionální hráčkou je tvrdá dřina. Konec jsem dlouho odkládala, až jednoho dne letos v květnu jsem se definitivně rozhodla a oznámila jsem to tátovi. A on byl šťastný, vždycky stál na mojí straně,“ prozradila 32letá Italka.

Zároveň popřela tvrzení, že odcestovala kvůli daním i že rozkradla vybavení vily. Majitel prohlašoval v deníku La Repubblica, že Giorgiová ukradla starožitný nábytek či perské koberce a způsobila mu škodu v hodnotě mezi padesáti a sto tisíci eury. I sousedé potvrzovali, že od vily odjížděly plné dodávky s drahým vybavením.

„Nikam jsme neodjeli kvůli daním. Že jsme nezaplatili nájem a ukradli nábytek? Ten dům žádný nábytek neměl, všechno jsme si tam přivezli sami,“ uvedla.

Foto: Pavel Lebeda/J&T Banka Prague Open 2018, Facebook

Italka Camila Giorgiová na turnaji v Praze v duelu s Barboru Strýcovou

Už během tenisové kariéry se částečně věnovala modelingu a focení, a není tak vůbec překvapení, že po sportovní dráze zakotvila právě v módě. Díky svému vzhledu si získala srdce mnoha mužských fanoušků, kteří ji obdivovali třeba i na turnaji v Praze.

V žebříčku WTA to nejdál dotáhla na 26. místo, na grandslamech se nejlépe umístila v roce 2018 ve Wimbledonu, kde hrála čtvrtfinále.

Ve stejném roce také dosáhla na svůj největší úspěch, když vyhrála prestižní turnaj v Montrealu, tituly má také z turnajů v Meridě, Linci a Hertogenboschi.

Související témata:
  Menšík - Dimitrov probíhá
20241009T11 : 30:00+0200
Menšík vs. Dimitrov
Menšík vs. Dimitrov
Menšík
Dimitrov
  6 : 4, 6 : 4 Sabalenková - Siniaková 6 : 4, 6 : 4 konec
20241009T07 : 00:00+0200
Sabalenková vs. Siniaková
Sabalenková vs. Siniaková
Sabalenková
Siniaková
  6 : 3, 4 : 6, 3 : 6 Paul - Macháč 6 : 3, 4 : 6, 3 : 6 konec
20241009T09 : 20:00+0200
Paul vs. Macháč
Paul vs. Macháč
Paul
Macháč