Hlavní obsah

Murray bude ve Wimbledonu hrát po odhlášení ze singlu i mix s Raducanuovou

Britský tenista Andy Murray, který se v úterý odhlásil z wimbledonské dvouhry, se na londýnské trávě kromě čtyřhry představí i v mixu s krajankou Emmou Raducanuovou, vítězkou US Open 2021. Napsala to agentura AP.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Brit Andy Murray

Článek

Sedmatřicetiletý Murray, který má v plánu ukončit po olympiádě v Paříži kariéru, se před necelými dvěma týdny podrobil odstranění cysty na páteři. Kvůli zákroku se na svém posledním Wimbledonu nakonec vzdal startu ve dvouhře, kde měl v prvním kole nastoupit proti Tomáši Macháčovi. Potvrdil ale účast v deblu s bratrem Jamiem.

Vítěz turnaje z let 2013 a 2016 Murray hrál smíšenou čtyřhru na některém z grandslamů pouze třikrát ve Wimbledonu. Naposledy před čtyřmi lety vypadli s hvězdnou Američankou Serenou Williamsovou ve 3. kole. Na olympijských hrách 2012 v Londýně vybojoval v mixu stříbro s Laurou Robsonovou.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.