Hlavní obsah

I Siniaková se vyparádila, v zelené byla nepřehlédnutelná

Nejen Barbora Krejčíková, která si při slavnostní příležitosti pár desítek sekund zatančila s vítězným protějškem z mužské dvouhry Carlosem Alcarazem, ale i další česká tenistka Kateřina Siniaková si po triumfu ve čtyřhře mohla užívat rozlučkový večer na Wimbledonu.

Foto: Alberto Pezzali, ČTK/AP

Kateřina Siniaková (vpravo) a Taylor Townsendová ze Spojených států po ovládnutí deblu na Wimbledonu.

Článek

„Ples jsem si moc užila. Ráda se občas takhle obléknu. Je to něco jiného než pořád ve sportovním,“ uvedla Siniaková pro ČT. Zapózovala v zelených šatech, byla jen těžko přehlédnutelná.

„Bylo skvělé, že nás tam bylo víc. Je to spíš taková večeře, ale je to tradice. Za mě super, navíc pro nás slečny, že se můžeme takto obléknout. Je to něco jiného, než zažíváme celé roky,“ pokračovala.

Žádný speciální tanec na ni coby vítězku deblu s Američankou Taylor Townsendovou nečekal. I tak si minuty ve společnosti tenisových es užila.

„Většinou si tam popovídáte s lidmi, kteří přišli. Je tam usazení, předkrm, hlavní chod a dezert. Pak jsou i videa, pouští se na plátně. Je to taková klasická večeře, kde se netancuje, jen popíjíte a se všemi pokecáte,“ dodala Siniaková.