Hlavní obsah

To si asi sundá! Hvězdná tenistka překvapila outfitem. A nezůstala sama

Dlouho se předvádět nemohla. Naomi Ósakaová vypadla při US Open ve druhém kole s Karolínou Muchovou. Neohromila, ale co se týče oblečení zaslouží si titul Překvapení turnaje. A to se ostatní také jaksepatří snažili.

Foto: Seth Wenig, ČTK/AP

Na rozehrávku Naomi Ósakaová dorazila s větší mašlí.

Článek
Fotogalerie

US Open nabízí přehlídku pestrých tenisových úborů. Ósakaová ten svůj nabídla hned ve dvou verzích. Vždy s bílou mašlí.

Udivila už při nástupu, s mašlí na zádech se dokonce rozehrávala, mnozí se ptali, v čem vlastně bude hrát. Sundá mašli? Pro samotné utkání byla připravena menší verze.

K tomu volánová sukně. Horní část od sukně odděloval bílý pás.

V tomto směru už udivovala v minulosti. „Ale tohle je nejlepší outfit, jaký jsem kdy měla,“ oceňovala před začátkem US Open práci návrháře firmy Nike Yoona Ahna.

Ósakaová se narodila v Japonsku a ve 3 letech se přestěhovala do USA. Pro The New York Times řekla, že detaily mašle a volánků na jejím oblečení jsou inspirovány právě kulturou země vycházejícího slunce. Ale postupů si moc neužila, přešla přes Ostapenkovou, Muchová mašlím na kurtu udělal přítrž.

Více verzí oblečení si připravila i Coco Gauffová, loňská vítězka. Ale shodou okolností i její představení v New Yorku už také skončilo.

V mužské kategorii na sebe v tomto směru tradičně výraznou barvou upozornil Frances Tiafoe či Ital Flavio Cobolli.

Se zájmem může velkolepé tenisové módní přehlídce přihlížet bývalá šampionka Serena Williamsová, která nechybí v hledišti. Nic výstředního, jak mívala dříve ve zvyku na kurtu, si ale podle dostupných záběrů nepřinesla.