Hlavní obsah

Tenisová kráska oslnila snímky v bikinách. Bývalý semifinalista Wimbledonu si ji dobírá

Aktualizováno

Je to přesně deset let, kdy podlehla ve finále Wimbledonu české tenistce Petře Kvitové. Na grandslamu si zahrála naposledy v roce 2020, přesto stále poutá obrovskou pozornost fanoušků. Kanaďanka Genie Bouchardová naposledy zaujala fanoušky sérií snímků při zahradních pracích, na niž vtipně zareagoval bývalý americký tenista a semifinalista Wimbledonu 2017 Sam Querrey.

Foto: Profimedia.cz

Kanadská tenistka Genie Bouchardová

Článek

Měla být novou Marií Šarapovovou, tváří tenisu na mnoho let. V roce 2014 si zahrála nejen finále v All England Clubu, dostala se také do semifinálových bitev Australian i French Open. Ve světovém žebříčku v říjnu téhož roku svítila u jejího jména číslovka 5, to v pouhých dvaceti letech.

Na skvělou sezonu už ovšem Bouchardová nikdy nenavázala a postupem času vymizela z tenisové špičky. Aktuálně se nachází na 524. příčce rankingu, k ostrému zápasu na okruhu WTA se postavila naposledy v říjnu loňského roku v mexické Guadalajaře. V hlavní soutěži grandslamu ji diváci mohli spatřit v covidové sezoně 2020, kdy se v netradičně podzimním Roland Garros loučila výpraskem od Polky Šwiatekové. Od té doby podstoupila třicetiletá Kanaďanka několik kvalifikací. Bez úspěchu.

O pozornost fanoušků a stále astronomické příjmy se tak stará jiným způsobem než tenisovým uměním.

Poslední „kousek“ Bouchardové neunikl bývalému americkému tenistovi a vítězi deseti turnajů Samu Querreymu, jenž ukončil kariéru v roce 2022 a nyní působí v roli experta pro americkou ESPN.

Bouchardová zveřejnila na svém Instagramu fotky v bikinách, k nimž vyťukala komentář: „Neděle patří zahradním pracím.“ Šestatřicetiletý Querrey, jenž byl známým šprýmařem i v době aktivní kariéry, bleskově přispěchal s reakcí.

Na svůj instagramový profil umístil fotky, na kterých napodobuje pózy kanadské krásky, a doplnil je komentářem: „Jak jsem si vedl, Genie?“ A neopomenul ani prestižní magazín Sports Illustrated Swimsuit. „Čekám na vaše zavolání,“ vzkázala bývalá světová jedenáctka jeho tvůrcům.

Jestli se fanoušci vůbec někdy dočkají comebacku Bouchardové, je ve hvězdách. Kanadská tenistka, nebo spíše influencerka, prohlásila, že pro rok 2024 si dopřeje pauzu.

Související témata:
  Collinsová - Krejčíková dnes 19 : 00
20240708T19 : 00:00+0200
Collinsová vs. Krejčíková
Collinsová vs. Krejčíková
Collinsová
Krejčíková
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.