Hlavní obsah

Láska českých hvězd. Siniaková s Macháčem se nerozešli, má jasno expert

Snímky, které obletěly tenisový svět. Nebo aspoň ten český určitě. Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč se zlatými olympijskými medailemi na krku ve vřelém objetí a polibkem, který naznačoval mnohé. A i když obě české hvězdy tvrdily, že se (v dobrém) rozešly, vše už může být jinak. Jasno o tom má známý tenisový expert Ben Rothenberg, který na svém twitterovém účtu sdílel během turnaje v Cincinnati snímky, kde oba tenisté spolu odjíždějí v autě.

Foto: Andy Wong, ČTK/AP

Vítězové smíšené čtyřhry Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková

Článek

Nevyhráli spolu jediný zápas. Přesto Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč na olympijských hrách v Paříži spojili své síly, aby slavně získali pro Českou republiku do té doby první zlatou medaili. A to navzdory tomu, že se krátce před sportovním svátkem rozešli. Závěrečný ceremoniál a vzájemná náklonost však mezi fanoušky rozvířily debatu, zda údajný rozchod je opravdu tak žhavý.

Konečně, nebyli by prvním párem, který se rozešel, aby se opět dal dohromady. Vyprávět by o tom mohli Stafanos Tsitsipas a Paula Badosaová, kteří si v posledních týdnech prošli právě tímto turbulentním obdobím.

Že odloučení Siniakové s Macháčem proběhlo opravdu „na pohodu“, potvrdil nejen fakt, že oba spolu nastoupili do olympijského turnaje, ale i přátelský vztah během zápasů, který hru českých hvězd po celou dobu provázel.

Foto: Violeta Santos Moura, Reuters

Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč slaví vítězství.

Jsou tedy zlatí olympijští medailisté opět spolu? „Je to super tajné. Máme radost, když jste zmatení. Jsme totiž takoví profíci, že jsme se rozešli, abychom se mohli plně soustředit na tu medaili,“ odpálkoval dohady žurnalistů s úsměvem český pár.

Náznak toho, že hvězdný pár svoji dřívější lásku opět oživil, podpořil známý glosátor a tenisový expert Ben Rothenberg, který na svém účtu zveřejnil příspěvek s fotkami, kde obě české hvězdy během turnaje v Cincinnati odjíždějí společně v autě.

„Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč, zlatý olympijský pár ze smíšené čtyřhry z Paříže, je stále spolu. Společně odjíždějí při turnaji v Cincinnati,“ psal na sociálních sítích novinář.

Jak se bude ostře sledovaný vztah obou českých hvězd vyvíjet, ukážou následující měsíce. Oba tenisté se představí v Cincinnati ve dvouhře, rodačka z Hradce Králové bude v prvním zápase čelit Rusce Kalinské, Macháč Australanu Purcellovi.