Hlavní obsah

Rozchod je minulostí. Jsme opět spolu, hlásí nejslavnější tenisový pár současnosti

Odloučení, které netrvalo ani měsíc. Jeden z nejslavnějších sportovních párů současnosti je opět spolu. Španělská tenistka Paula Badosaová a světová devítka Řek Stefanos Tsitsipas se dali znovu dohromady.

Foto: Profimedia.cz

Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas znovu tvoří pár.

Článek

Když se začátkem května rozcházeli, rodačka z New Yorku vyťukala na sociální sítě: „Přejeme si navzájem jen to nejlepší.“

Neuběhl ani měsíc a tenisové hvězdy jsou znovu spolu. „Bylo pro nás těžké být od sebe, prožíval jsem náročné chvíle. Uvědomil jsem si, že vztah, který mám s Paulou, je zcela jiný než jakýkoli jiný. Jsme opět spolu,“ prohlásila bývalá světová trojka a finalista French Open 2021.

Tsitsipas se v zítřejším čtvrtfinále Roland Garros střetne s favorizovaným Španělem Alcarazem, pouť jeho milé ukončila ve třetím kole Běloruska Sabalenková.

Společně se „Tsitsidosa“ měli představit i v mixu. Nakonec však k zápasu proti Nathanielu Lammonsovi a Eně Šibaharaové nenastoupili. Řecký hráč se chce soustředit na dvouhru a čtyřhru, v níž na antukovém grandslamu nastupuje s bratrem Petrosem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.