Hlavní obsah

Badosaová volá o pomoc. Jsi jako hroch, vysmíval se jí hvězdný přítel Tsitsipas

Platí za nejsledovanější sportovní pár současnosti. Řecký tenista Stefanos Tsitsipas a bývalá světová dvojka Paula Badosaová ze Španělska zveřejnili video, v němž se finalista French Open z roku 2021 posmívá své partnerce, kterou nazývá hrochem. Fanoušci na sociálních sítích však očividný Řekův humor s pochopením nepřijali.

Foto: Profimedia.cz

Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas

Článek

Na videu, kdy se zamilovaný pár společně prochází v ulicích Monaka a užívá si slunečného dne, Tsitsipas s vážným výrazem spustí: „Paula je hladová jako vždy, proto jsem jí začal říkat hroch.“ V další z populárních insta stories se ostře sledovaný pár objeví v restauraci.

„Je mi horko, potím se a mám hlad, dám si celé menu,“ začne Badosaová, jež ve Wimbledonu po dvou letech prošla mezi nejlepších šestnáct. „To klidně můžeš. V Monaku je hodně míst, kde se dá chodit,“ naráží Tsitsipas na potenciální výdej kalorií. Rodačka z New Yorku ihned žádá o pomoc. „Je to normální, děvčata? Prosím, pomozte mi.“

Videa se značnému množství příznivců zdají jako přestřelená. „Série videí, v nichž Stefanos uráží a zesměšňuje svoji přítelkyni, je přes čáru. Je velmi nepříjemné sledovat něco takového,“ shodují se.

Pětadvacetiletého Tsitsipase, který se dnes představí ve čtvrtfinále antukového podniku v Gstaadu proti Italu Fogninimu, čeká v příštím týdnu pařížská olympiáda. Španělská hráčka se na hrách nepředstaví. Ve Washingtonu zahájí US Open Series, americkou hardovou šňůru, která vyvrcholí posledním grandslamem sezony ve Flushing Meadows.