Hlavní obsah

Na skok doma. České hvězdy se před olympiádou představí v Praze

Barbora Krejčíková a Linda Nosková jsou dalšími českými tenistkami, které se zúčastní Prague Open. Obě budou mít akci jako přípravu na olympijské hry v Paříži. Organizátoři potvrdili jejich účast na svém webu. Turnaj WTA se uskuteční od 20. do 26. července v areálu pražské Sparty ve Stromovce a po čtyřech letech bude na antuce.

Foto: Isabel Infantes, Reuters

Linda Nosková se představí na turnaji v Praze.

Článek

Nosková s Krejčíkovou se připojily k dvojnásobné vítězce juniorského Roland Garros Tereze Valentové či poražené finalistce ze singlu Lauře Samson. Hrát bude i Sára Bejlek. V deblu se představí pětinásobná grandslamová vítězka Lucie Šafářová s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

„Myslím, že diváci budou nadšení. Uvidíme, jestli nastane souboj generací. Jsem moc rád, že se nám podařilo s holkami domluvit,“ řekl ředitel turnaje Miroslav Malý.

Osmadvacetiletá Krejčíková vyhrála turnaj v Praze před před třemi lety. O devět let mladší Nosková se loni probojovala do finále, kde nestačila na Japonku Nao Hibinovou. Olympijský turnaj začne také na antuce 27. července.

Ceny vstupenek na Livesport Prague Open se pohybují od 150 do 600 korun. Kapacita areálu bude stejně jako v minulých letech 2500 míst.

  Collinsová - Krejčíková dnes 17 : 30
20240708T17 : 30:00+0200
Collinsová vs. Krejčíková
Collinsová vs. Krejčíková
Collinsová
Krejčíková
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.