Hlavní obsah

Konec lásky, Siniaková se rozešla s Macháčem. Musí se pochlapit, říká před OH

Aktualizováno

Už jsou jen spoluhráči. Čeští tenisté Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč už netvoří v soukromí pár. Rozešli se po tříletém vztahu. V Paříži ale přesto budou spolu reprezentovat ve smíšené čtyřhře.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Tenistka Kateřina Siniaková pózuje novinářům s trofejí za wimbledonské vítězství ve čtyřhře po přijetí u prezidenta Petra Pavla na Pražském hradě.

Článek

Spekulace potvrdila Kateřina Siniaková pro Blesk během turnaje v pražské Stromovce, kde ji v pátek čekalo finále čtyřhry po boku Barbory Krejčíkové proti česko-americkému páru Lucie Šafářová, Bethanie Matteková-Sandsová.

Siniaková s Macháčem se naposledy na sociálních sítích ukázali na společné fotce letos během turnaje v Indian Wells.

„Ano, je to pravda, ale jedná se o moji soukromou věc,“ potvrdila konec vztahu Siniaková pro Blesk. Podle jejích slov to ale na společném startu v mixu v Paříži nic nemění. „Samozřejmě budeme hrát, jsme přece profesionálové,“ potvrdila.

Svého deblového parťáka ale nabádala, aby během smíšené čtyřhry nebyl příliš měkký na soupeřky na druhé straně kurtu. „Bude se muset pochlapit,“ uvedla rázně nedávná wimbledonská šampionka ve čtyřhře pro Sport.cz.

Živě: Záběry z Paříže v zahajovací den olympiádyVideo: REUTERS/AP