Hlavní obsah

Nejdražší vstupenka za téměř tři miliony! Legenda naposledy v akci

Zpráva o konci skvostné kariéry Rafaela Nadala minulý týden doslova obletěla celý svět. Poslední utkání by měl španělský tenista odehrát v Málaze, kde Španělé 19. listopadu vyzvou v daviscupovém čtvrtfinále Nizozemsko. O rozlučku dvaadvacetinásobného grandslamového šampiona je mezi fanoušky enormní zájem a ceny vstupenek se vyšplhaly do astronomických výšin.

Tak šel čas s Rafaelem NadalemVideo: Reuters

Článek

Distributorem vstupenek je přímo webová stránka Davis Cupu. Ceny začínaly na 1200 korunách pro třetí kategorii, nejdražší VIP vstupenka vyšla na 13 125 Kč.

Jenže po balíčku na španělsko-nizozemskou bitvu (dvě utkání dvouhry, jeden zápas čtyřhry - pozn. aut) o postup mezi nejlepší čtyři se jenom zaprášilo.

Foto: Profimedia.cz

Rafael Nadal se fanouškům naposledy představí v Málaze.

A tak největším obdivovatelům španělské legendy nezbývá než se obrátit na internetovou platformu Viagogo, jež se zabývá přeprodejem vstupenek na sportovní, ale i kulturní akce.

Portál aktuálně nabízí nejlevnější lístek do Palacio Deportes Martin Carpena za 35 tisíc korun.

Z částky za nejdražší vstupenku se vám protočí panenky - 2,78 milionu korun!

Foto: viagogo.com

Ceny vstupenek na čtvrtfinále Davis Cupu mezi Španělskem a Nizozemskem překonaly hranici milionu korun.

Hala, kde má svůj domov slavná Unicaja Málaga, v jejímž dresu zářila čtyři sezony i česká basketbalová legenda Jiří Welsch, má kapacitu 10 600 míst. Na daviscupový vrchol sezony to bude o pár desítek méně.

Související témata: