Hlavní obsah

Pořádně žhavý večer. Vášnivé beachvolejbalistky se povedlo geniálně zkrotit

Divoká chvilka. Ostrá výměna názorů. Dokonce došlo na žlutou kartu. Brazilsko-kanadský boj o zlato v ženském beachvolejbalu musel být na chvíli přerušen. Vyústění bylo nečekané, vášně planoucí u sítě po jedné ze sporných situací zkrotil DJ, když pustil píseň Imagine. Hráčky to nečekaně rychle vrátilo do absolutní pohody a k úsměvům.

Foto: Louisa Gouliamaki, Reuters

Kanaďanka Melissa Humanová-Paredesová ve finále.

Článek
Fotogalerie

V pátečním večeru se ve finále v ženském plážovém volejbalu utkaly nakonec zlaté Brazilky Ana Patricia a Duda s Kanaďankami Melissou Humanovou-Paredesovou a Brandie Wilkersonovou.

V rozhodujícím, třetím setu se situace těžce vyhrotila, došlo na slovní výměnu i na vášnivější gesta. Došlo i na žlutou kartu pro Kanaďanky.

Napjatá atmosféra se ale v mžiku změnila na plážově pohodovou. Diváci nevěřícně zírali, co s hráčkami udělal DJ, resp. jeho kousek.

Olympijské hry 2024 proběhly od 26. července do 11. srpna v Paříži. O cenné kovy ve Francii bojovalo 111 českých sportovců, kteří nakonec získali pět olympijských medailí.

Rozhodl se pustit Lennonovu skladbu Imagine, díky čemuž se rychle rozhostily úsměvy na tvářích hráček na obou stranách sítě.

Přidali se i fanoušci na tribuně. „Můžeme jet dál, to je úžasné,“ hlásil komentátor. Spor byl zažehnán, jeho příčina zapomenuta.

„To byla práce na úrovni génia – opravdu dobrá,“ přispěl komentářem jeden z uživatelů sítí a další se přidávali s pochvalami. „Dýdžej by měl také dostat zlatou medaili,“ navrhoval dokonce autor jednoho z komentářů.

Z vítězství 2:1 na sety se nakonec radovaly Brazilky.