Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: I Prskavec je bez medaile, tři tenisové debly ale usilují o cenný kov

Aktualizováno

Česká republika je na 33. olympijských hrách stále bez medaile a zůstane to tak i po finále vodních slalomářů. Velké naděje vkládali Češi do kajakáře Jiřího Prskavce, který ale nezvládl finálovou jízdu. Čtvrtek přinesl velké množství českých sportovců v akci. Vše podstatné shrnul zpravodajský pořad Pařížské ozvěny na webu Sport.cz. Moderoval Václav Jindřich.

Pařížské ozvěny 1.8.2024Video: Sport.cz

Článek

Obhájce zlata Jiří Prskavec byl v kvalifikaci závodu kajakářů druhý, v semifinále pak obsadil šestou pozici. Ve finále zaznamenal dvě penalizace a zajel čas 91,74. Celkově to českému závodníkovi stačilo na osmé místo.

Už odpoledne do bojů o medaile překvapivě postoupily tenistky Muchová s Noskovou. O totéž se pokoušely i Siniaková s Krejčíkovou, které ale s ruským párem Andrejevová, Shnaiderová prohrály a svou olympijskou pouť skončily ve čtvrtfinále. Své semifinále už prohrála dvojice Macháč, Pavlásek a v Paříži si zahraje o bronz. Večer čeká souboj o postup do finále i mix Siniaková, Macháč.

Foto: Reuters

Karolína Muchová a Linda Nosková oslavují postup do semifinále.

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 hodin nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde i na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: