Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: Českým maximem zůstává šesté místo, Satková byla až sedmá

Aktualizováno

Česká republika stále čeká na první cenný kov z olympijských her v Paříži. Vysněnému zlatu se přiblížili beachvolejbalisté, do semifinále postoupili tenisoví deblisté a finálovou účast si zajistili střelec Přívratský i mužský dvojskif. Největší nadějí na medailový zisk dnes byla kanoistka Gabriela Satková, která ale nezvládla finálovou jízdu a skončila sedmá. Vše podstatné nejen z českého pohledu nabízí zpravodajský pořad Pařížské ozvěny na webu Sport.cz. Moderoval Šimon Tittel.

Pařížské ozvěny 31. 7. 2024Video: Sport.cz

Článek

Jedna z kandidátek na medaili, freestylistka BMX Iveta Miculyčová obsadila šesté místo, čímž vyrovnala dosud nejlepší umístění české výpravy kanoisty Lukáše Rohana a plavkyně Barbory Seemanové.

Vylovit medaili z vodního kanálu chtěla kanoistka Gabriela Satková, která po kvalifikaci ovládla i odpolední semifinále. Do finálového bloku ženské kategorie C1 šla česká závodnice jako poslední, svoji jízdu ale nezvládla a propadla se až na sedmé místo.

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Foto: Reuters

Gabriela Satková ovládla po kvalifikaci i semifinále.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde i na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: