Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: Neděli ozdobily postupy plavců, Krejčíkové i dvojskifu. Z planše přišlo zklamání

Aktualizováno

Česká vlajka byla v neděli k vidění hned na několika sportovištích. Počasí ve Francii se umoudřilo a do hry se konečně dostaly tenistky. Premiéru pod Eiffelovou věží zažili beachvolejbalisté, rozběhla se i soutěž badmintonistů či kordistů. To nejpodstatnější z dění na olympijských hrách přinesl zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, který startuje vždy symbolicky v 17:24. Moderoval Václav Jindřich.

Pařížské ozvěny 28.7.2024Video: Sport.cz

Článek

Bohatý nedělní program potěšil nejednoho českého fanouška. Postup do semifinále vybojovaly české naděje v bazénu Knedla se Seemanovou i na vodě dvojskif lehkých vah Šimánek/Vraštil a dvojka bez kormidelnice Novotníková/Flamíková. Nedařilo se naopak kordistům, trio Jurka, Beran, Rubeš v individuální soutěži končí.

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde i na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: