Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: Medailové naděje Česka potvrdily formu

Aktualizováno

Úterní program na olympijských hrách nabídl hned 17 českých zástupců v akci. Zatímco na tatami nebo střelnici se nedařilo, pozitivní zprávy přišly z kola a divoké vody. Souhrn toho, co se za celý den v Paříži odehrálo přinesl zpravodajský pořad Pařížské ozvěny na Sport.cz. Moderoval Václav Jindřich.

Pařížské ozvěny 30.7.2024Video: Sport.cz

Článek

Z kvalifikace do středečního finále postoupila Iveta Miculyčová v kategorii BMX freestyle. Nezaváhali ani kajakáři – Gabriela Satková ovládla kvalifikaci a suverénně postoupila do středečního semifinále. I obhájce zlata Jiří Prskavec s přehledem zvládl kvalifikační jízdy a  zajistil si postup do semifinále z druhého místa.

Foto: Sport.cz

Iveta Miculyčová během kvalifikace na olympijských hrách v Paříži

Své třetí semifinále na letošních olympijských hrách nakonec poplave i Barbora Seemanová, která se po odhlášení Kanaďanky MacNeilové dostala mezi šestnáctku nejlepších na kraulařské stovce.

Naopak v mužské části tenisového pavouka už po úterních zápasech bude chybět česká vlaječka. Tomáš Macháč i Jakub Menšík vypadli ve druhém kole. Jedinou českou zástupkyní ve dvouhře zůstává Barbora Krejčíková, která po dramatu vyřadila Ukrajinku Elinu Svitolinovou a postoupila do čtvrtfinále.

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde také na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: