Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: Juška si hýčká finále, z vodáků uspěli jen muži

Aktualizováno

Nedělní program na olympiádě v Paříži přinesl z českého pohledu smutek i radost. Medailové očekávání nenaplnily tenistky, brzký konec zažili i beachvolejbalisté a střelci. Atletický a vodácký program naopak přinesl dobré zprávy. Web Sport.cz vám již tradičně přinesl zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, který se věnoval stěžejním momentům. Moderuje Václav Jindřich.

Pařížské ozvěny 4.8.2024Video: Sport.cz

Článek

Česká výprava měla v neděli v akci hned několik adeptů na medaili. Řada z nich ale svůj úkol nezvládla, bronz nezískaly tenistky Muchová s Noskovou a v osmifinále beachvolejbalu vypadla i dvojice Perušič/Schweiner. Úsměv na tváři českým fanouškům vykouzlil ale dálkař Radek Juška, který poměrně nečekaně z druhého místa postoupil do úterního finále.

Foto: Jaroslav Svoboda, ČTK

Radek Juška postoupil do finále dálky z druhého místa

Napravit dojem z dosavadních výsledků chtějí i vodní slalomáři – v kajakkrosu, který má pod pěti kruhy premiéru. Mezi šestnáct nejlepších mužů už postoupili Jiří Prskavec i Lukáš Rohan. Češkám se naopak nedařilo - končí Antonie Galušková i Tereza Fišerová.

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde i na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: