Hlavní obsah

PAŘÍŽSKÉ OZVĚNY: České úspěchy. Třikrát semifinále, třikrát finále

Aktualizováno

Dvanáctý soutěžní den olympiády přinesl českým barvám mnoho radosti. Trojnásobný postup do semifinále přišel od vody, třikrát se Češi radovali i z finálové účasti. Ta čeká už ve středu večer tyčkařku Amálii Švábíkovou, která se pokusí zabojovat o třetí medaili pro českou výpravu. Vše podstatné z dění v Paříži nabídl zpravodajský pořad Pařížské ozvěny na webu Sport.cz. Moderoval Václav Jindřich.

Pařížské ozvěny 7.8.2024Video: Sport.cz

Článek

Na kanále Vaires-sur-Marne se konečně dostali do akce singlíři – kanoista Martin Fuksa i kajakář Josef Dostál s přehledem postoupili ze své rozjížďky do semifinále. V něm je i kajakářka Anežka Paloudová, která musela do oprav, z nich ale bezpečně postoupila z prvního místa.

Dvě finálové účasti zapsali i čeští atleti – výškař Jan Štefela a oštěpařka Nikola Ogrodníková se dostali do sobotního finálového programu. Dobré zprávy přišly do českého tábora i ze stěny, kde Adam Ondra postoupil jednoznačně ze třetího místa do pátečního finále.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Ondra si počínal v semifinále nekompromisně a zalezl vysoký počet bodů

Každý olympijský den až do neděle 11. srpna vám web Sport.cz bude vždy od 17:24 nabízet zpravodajský pořad Pařížské ozvěny, v němž se dozvíte všechno podstatné, co se na olympijských sportovištích odehrává.

Do vysílání vstoupí i jeden ze tří zpravodajů z Paříže a dojde i na pravidelné rubriky Úlovky ze sítí a Pařížská dvojka. Na závěr pořadu se dozvíte, kteří čeští sportovci budou zítra v akci.

Pařížské ozvěny

Zpravodajství z olympijských her, vstupy redaktorů Sport.cz z Paříže, aktuality a zajímavosti.

Pusťte si Pařížské ozvěny třeba na Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady: