Hlavní obsah

Šéf stáje Red Bull v problémech. Je vyšetřován kvůli závažnému obvinění z nevhodného chování

Ve formuli 1 je synonymem úspěchu, vždyť coby letitý týmový šéf stáje Red Bull stojí za někdejšími mistrovskými tituly Sebastiana Vettela i těmi současnými Maxe Verstappena. Teď je ale podle zahraničních médií Christian Horner vyšetřován společností Red Bull kvůli „nevhodnému chování“, z něhož ho nařkl jeden ze zaměstnanců.

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Šéf stáje Red Bull Christian Horner.

Článek

„Poté, co se společnost dozvěděla o některých nedávných obviněních, zahájila nezávislé vyšetřování. Tento proces, který již probíhá, je prováděn externím specializovaným advokátem. Společnost bere tyto záležitost velmi vážně a vyšetřování bude ukončeno, jakmile to bude možné. V tuto chvíli by nebylo vhodné to dále komentovat,“ cituje web F1-insider.com prohlášení společnosti Red Bull.

Co konkrétně se stalo, není jasné. Podle zmíněného webu „jde ale o závažné obvinění“, byť Horner jakoukoliv vinu odmítá. Nicméně v článku autor píše, že se tak mělo přihodit při nedávných závodech Světového poháru v alpském lyžování v Kitzbühelu.

Nizozemský novinář Erik van Haren z listu De Telegraaf, který má blízko ke zdrojům od Maxe Verstappena, pak tvrdí, že vše už řeší výkonný ředitel společnosti Red Bull Oliver Mintzlaff, který je ve spojení s obětí. Není však blíže specifikováno, jestli jde o ženu, či muže.

Hornerovi je 50 let, od roku 2015 je ženatý s bývalou zpěvačkou skupiny Spice Girls Geri Halliwell.

Související témata:
Geri Horner
  Vítěz: Ch. Leclerc (Ferrari) Velká cena USA Vítěz: Ch. Leclerc (Ferrari) konec
20241020T21 : 00:00+0200
Velká cena USA
Velká cena USA
Velká cena USA