Hlavní obsah

Nečekaný coming out Ralfa Schumachera? Pro herečku už to nebylo překvapení, syn přišel s podporou

Příval gratulací a přání všeho dobrého od fanoušků a členů motoristické komunity dostává po zásadním životním odhalení bývalý pilot formule 1 Ralf Schumacher. Mnozí byli jeho všeříkajícím oznámením pod fotografií, na níž je v blízkosti muže, s nímž sleduje západ slunce, zaskočeni. Podle jeho dobré známé, herečky Carmen Geissové, ale jde už o dlouhodobější známost.

Foto: imago sportfotodienst / BEAUTIFUL SPORTS/Erlhof Podobné, ČTK

Ralf Schumacher při závodech F1 v Monaku.

Článek

„Nejkrásnější věc je, když po boku máte správného partnera, se kterým můžete vše sdílet,“ napsal na sociální síti Ralf Schumacher, který je stále součástí motoristického světa coby televizní spolukomentátor.

Geissová, blízká přítelkyně páru, prozradila, že Ralf je ve vztahu už dva roky. Upřesnila, že Schumacherovým partnerem je jeho obchodní manažer Etienne.

Geissová přiznala, že ona a její manžel Robert jsou často zváni na návštěvu Ralfa a Etienna už od doby, kdy jejich láskyplný vztah začal.

Etienne tráví svůj čas v Kapském Městě v Jižní Africe a v Nice na Riviéře – pouhých 30 minut od Monaka –, domově mnoha minulých i současných členů padoku F1.

„Konečně je to venku, je prostě úžasné, že oni dva teď prožívají svou lásku,“ řekla Geissová pro Bild. „Máš toho nejlepšího partnera, Etienne, jakého si dokážeš představit. Po dvou letech můžete konečně ukázat svou lásku světu. Ralfa znám více než 25 let a vždy mi dělal velkou radost.“

Zprávy o Ralfově vztahu s osobou stejného pohlaví přicházejí téměř deset let poté, co se v roce 2015 rozešel s manželkou Corou Brinkmanovou, s níž má syna Davida, který na sítích záhy po oznámení sdílel podporu otci. „Stojím za tebou, tati, na 100 procent a přeji ti všechno nejlepší a gratuluji.“

Cora měla vlastní závodní kariéru, jezdila v různých šampionátech a také si vybudovala kariéru v showbyznysu jako modelka, moderátorka a herečka. Dvojice si zůstala relativně blízká i po rozchodu.

Devětačtyřicetiletý Ralf, vítěz šesti GP ve formuli 1, již naproti tomu není v nejužším kontaktu s Michaelem, jehož zdravotní stav je tajemstvím od nehody na lyžích v roce 2013, a jeho ženou Corinnou. Říká však, že je vždy připraven nabídnout podporu rodině legendy F1, v jejímž stínu vždy zůstával.

„Když vidím jeho děti Ginu-Marii a Micka, mé srdce se usměje,“ řekl Ralf v listopadu německému magazínu Bunte, když popisoval vzdálený vztah k blízkým o sedm let staršího Michaela. „Pokud někdo z rodiny hledá mou radu, jsem tu. Ale jdou vlastní cestou. Chybí mi Michael ze starých časů. Život je čas od času nespravedlivý. Michael měl po celý život velké štěstí. Ale pak došlo k tragické nehodě. Pokročilá lékařská věda poskytuje mnoho příležitostí. Nic však není jako dřív,“ uvedl před časem.