Hlavní obsah

Udrží Sparta neporazitelnost i proti Manchesteru City?

Dva zápasy, čtyři body. To je skvostná bilance pražské Sparty v úvodu ročníku Ligy mistrů, který se premiérově hraje ve zbrusu novém formátu. V šestatřicetičlenné tabulce okupovali borci z Letné po prvních dvou duelech 10. příčku. Nyní je čeká jeden z nejtěžších úkolů, jaký před ně mohl los postavit. Bitva na půdě Manchesteru City. Podaří se Pražanům šokovat Etihad Stadium?

Foto: Tipsport

Udrží Sparta neporazitelnost i proti Manchesteru City?

Článek

Založte si účet u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na první sázky!

Sparta má po úvodních dvou utkáních na kontě vynikající čtyři body, když na domácí skalp Salcburku (3:0) navázala remízou 1:1 ve Stuttgartu. V minulém kole Chance Ligy dokázali svěřenci kouče Larse Friise utnout sérii tří duelů bez výhry, když si poradili s Libercem 2:1.

Úspěšný byl na ligové scéně i obhájce anglického titulu, který si odvezl tři body z trávníku Wolves po výsledku 2:1. V tomto soutěžním ročníku Citizens ještě neprohráli. Naposledy tahali za kratší konec provazu v květnovém finále FA Cupu, ve kterém byl překvapivě nad jejich síly Manchester United (1:2).

Když se muži v rudých dresech naposledy představili na hřišti týmu z anglické Premier League, nedopadlo to pro ně dobře. V minulé sezoně Evropské ligy totiž na Anfieldu nestačili na slavný Liverpool, který jim nasázel půltuctu branek (1:6). Podobnému debaklu by se hosté nyní moc rádi vyvarovali, ale nebudou to mít jednoduché. Tým kouče Pepa Guardioly totiž patří mezi absolutní špičku.

Porážka rozdílem třídy, hlásí Moritak

Tomu odpovídají i predikce bookmakerů a způsob, jakým se k tomuto střetu staví zástupci největší sázkařské komunity. Třeba Moritak vyhlíží vítězství domácích nejméně tříbrankovým rozdílem v kurzu 1,73. „City jsou pro mě nejlepším klubem světa a na Etihad jsou skoro nedotknutelní. Hodně drží míč a dost možná Spartu ani nepustí ke střele na branku,“ uvedl v analýze Moritak.

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.