Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Obstojí Sparta v repríze loňského semifinále?

Páteční 14. kolo české nejvyšší hokejové soutěže nabídne celkem sedm napínavých zápasů. Největším šlágrem bude repríza posledního semifinále mezi Třincem a Spartou. Zajímavý bude i souboj Kladna s vedoucími Pardubicemi. Umocněte zážitek z hokejových duelů vytvořením tiketu.

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga: Obstojí Sparta v repríze loňského semifinále?

Článek

Založte si účet u Tipsportu, získejte 300 Kč zdarma na první sázky a sledujte všechna utkání Tipsport extraligy živě.

Jako první odstartuje duel Karlových Varů s Českými Budějovicemi, a to netradičně v pravé poledne. Západočeši se totiž rozhodli střetnutí věnovat studentům, kteří se mohou těšit i na bohatý doprovodný program. Většina sázkařů Tipsportu tuší výhru Energie. S tím souhlasí i hokejový stratég Frid3×, který v analýze napsal: „Karlovy Vary se po špatném vstupu do sezony zvedají. V posledním utkání si vyšláply na Pardubice, které porazily v prodloužení. Jihočeši venku ještě nezískali ani bod a jsou špatní v koncovce. Domácí zvítězí.“

Největším diváckým lákadlem je souboj Ocelářů se Spartou. Oba celky se tak mohou naladit na osmifinále play off Ligy mistrů, které je čeká v listopadu. Bookmakeři jen lehce favorizují loňského šampiona a ani tipéři nemají úplně jasno. Rora2001 dal na svou akovku s celkovým kurzem 21,65 příležitosti ze všech pátečních duelů Tipsport extraligy a v repríze loňského semifinále odhaduje triumf Pražanů.

Kromě toho vytvořil například i BetBuilder na utkání Kladna a Pardubic, ve kterém sází na vítězství aktuálního lídra a góly na obou stranách.

Aktuální lídr tabulky z Pardubic absolvuje výjezd do Kladna. Rytíři jsou šestí a ze silných týmů už porazili třeba svěřence Pavla Grosse. Marekeay8 si myslí, že diváci ve všech třetinách gól neuvidí. „Dynamo ve všech částech hry inkasovalo v posledních deseti zápasech pouze jednou. Jeho defenzivu navíc vyztužil elitní bek Jakub Zbořil. V pátečním souboji moc branek nepadne.“

Členové největší komunity sázkařů spolu diskutují na fóru, kde se zapojil i mogi14. Ten si je jistý, že Středočeši získají minimálně bod.

Pátý Hradec Králové přivítá v pátek na svém ledě druhý Litvínov, který se teď ale nenachází zrovna v nejlepší formě. Na to v analýze poukazuje i Selous1. „Hradec se v posledních kolech opravdu zvednul a ve 4 střetnutích nastřílel 23 gólů. Nedělá mu problém v první třetině patnáctkrát vystřelit. Verva si prochází menší krizí a rozjetí Východočeši pro ni budou těžkým oříškem. V 1. třetině dávám výhru domácích bez remízy.“

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky! Sestavte si vlastní tiket a zažijte ještě větší napětí nejen u hokejových zápasů.

Diskutujte s ostatními na fóru, zapojte se do celé řady komunitních soutěží a získejte zajímavé ceny. Jen u Tipsportu si můžete sestavit svůj tým a hrát jedinou hokejovou Fantasy v Česku. Všechny duely tuzemské nejvyšší hokejové soutěže vám živě nabídne TV Tipsport.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.