Hlavní obsah

Tipsport extraliga na tiketech: Zisk přinesly předzápasové i live tikety

Šesté kolo Tipsport extraligy přihrálo hokejovým stratégům velmi zajímavé výhry. Sázelo se nejen na vítěze zápasů, ale i na střelce nebo gólový náskok. Přidejte se k největší komunitě sázkařů.

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga na tiketech: Zisk přinesly předzápasové i live tikety

Článek

Sledujte zápasy živě na TV Tipsport, diskutujte s ostatními ve fóru a zapojte se do jediné hokejové Fantasy v Česku.

Odvážlivec s přezdívkou MiBoro80 vsadil na uplynulé kolo extraligy necelé tři tisíce a získal téměř čtyřicet! K solidní výhře mu stačila akovka se dvěma příležitostmi. V kurzu 4,58 trefil remízu Liberce s Kladnem, přitom Tygři vyrovnali až v posledních dvou minutách třetí třetiny. Druhým úspěšným tipem bylo vítězství Vítkovic na ledě Energie alespoň o jeden gól. Hosté dlouho vedli o dvě branky, ale v 51. minutě snížil karlovarský Černoch na 2:3. Devět vteřin před koncem se do prázdné klece prosadil Anthony Nellis a úspěšný stratég se mohl radovat z nemalého zisku.

Výhru Vítkovic měl na tiketu i fofin22, kterému tip vyšel opravdu jen těsně. Věřil, že Severomoravané vyhrají o více jak jednu branku, což se nakonec vyplnilo. Dalšími dvěma událostmi na jeho parádní akovce bylo vítězství vedoucího Litvínova na ledě Olomouce a úspěch Ocelářů proti Hradci. Zároveň ve druhém zmiňovaném duelu mělo padnout méně jak 8 branek, Třinec zvítězil 4:1. Partie mezi Hanáky a Severočechy byla ještě na konci druhé třetiny vyrovnaná, ale zásluhou Davida Kašeho si chemici připsali další tři body. Člen největší komunity sázkařů si tak za vsazených osm stovek přišel na necelých 13 tisíc.

Další tipér věřil live sázkám, konkrétně neprohře Mladé Boleslavi na ledě Motoru a výhře Plzně nad Brnem. K tomu přidal ještě trefu Tima Söderlunda a celkový kurz vyšrouboval na 255. V době vsazení tiketu navíc České Budějovice vedly. Hosté otočili až v poslední dvacetiminutovce, kdy vsítili 3 branky během čtyř minut. Druhý zápas na výherní sázence měl o dost klidnější průběh. Tim Söderlund byl přesný v čase 30:31 a díky dvěma gólům z třetí třetiny si indiáni pohodlně dokráčeli pro výhru, stejně jako Hosty1988, jenž svých 71 korun rozmnožil na více jak 18 tisíc!

Proti proudu šel hokejový tipér Pojdmihop22, který si v průběhu šlágru kola mezi Pardubicemi a Spartou vsadil v kurzu 5 necelou tisícovku na vítězství Pražanů v první třetině. Na ledě mělo v této části hry převahu domácí Dynamo, ale v 19. minutě se poprvé v sezoně trefil Filip Chlapík a svěřenci trenéra Pavla Grosse zvítězili nejen v úvodní dvacetiminutovce, ale i v celém utkání.

Na Spartu si už před utkáním vsadil i Whitecastle0103, který k ní přidal ještě vítězství Litvínova, Plzně a Vítkovic. Za necelou stovku si přesnými tipy přišel na 4 700 Kč.

Jaké kurzové příležitosti z Tipsport extraligy dáte na tikety vy? Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.