Hlavní obsah

Tipsport extraliga na tiketech: Z 30 korun výhra 13 tisíc!

Hokejové tipéry po letní pauze znovu pohltil svět Tipsport extraligy. Rozjela se nová sezona. Členové největší sázkařské komunity Tipsportu tipují nejen výsledky zápasů, ale i specifičtější kurzové příležitosti. Inspirujete se jejich tikety?

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga na tiketech: Z 30 korun výhra 13 tisíc!

Článek

Vsaďte si a sledujte kompletní program elitní tuzemské soutěže na TV Tipsport. Na webu nebo v mobilní aplikaci Tipsportu zároveň hrajte zdarma jedinou hokejovou Fantasy v Česku o 2,5 mega. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Tipér s přezdívkou happy23 se zaměřil na střelce. Vybral si jich pět. Očekával, že se v úvodním kole Tipsport extraligy prosadí Mitch Hults, Dominik Lakatoš, Aleš Jergl, Anthony Nellis a Martin Faško-Rudáš. Ukázal na správné koně. Tedy až na jednu výjimku. Prvně zmíněný americký útočník, který se v létě přesunul ze Zvolena do Kladna, vyšel v bitvě v Pardubicích naprázdno. Co na to sázkař? Ulevil si. V průběhu utkání se totiž obrátil na cashout. Díky tomu, že si tiket předčasně vyplatil, urval 31 810 Kč.

Stejnou strategii jako happy23 zvolil probosz. Na akovku dal šest střelců. Z duelu na ledě Dynama hned dva - Lukáše Sedláka a Martina Kauta. Celkový kurz na tiketu se vyšplhal na solidních 420,72. Výsledek? Bezchybný. Z vkladu pouhých 30 Kč sázkař vydoloval 13 tisíc korun! O největší nervy se přitom postaral Ondřej Kaše. Hvězda Litvínova udeřila proti Hradci Králové až v 55. minutě. Navíc celkem nevšedně. Ve vlastním oslabení a do prázdné branky.

U Tipsportu si můžete vsadit i na kanadské body hokejistů. Toho využil například koubaa7. V Pardubicích vyhlížel minimálně dva zápisy do statistik v podání Romana Červenky a v Mladé Boleslavi alespoň jeden v režii Dominika Lakatoše. Live zásah mu zajistil 28 210 Kč. Během rozehraného zápasu si vsadil i Martin20053. Jeho prognóza? Plzeň ovládne prodloužení ve Vítkovicích. Povedlo se. Tipér ulovil 13 tisíc korun. Blýskl se také jakubsamoel999. Trefil kurz 33,64. Krasovi33 pak akovka s BetBuilderem přihrála 10 764 Kč.

Jaké kurzové příležitosti z Tipsport extraligy dáte na tikety vy?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.