Hlavní obsah

NHL v Praze: Soutěž o 200 lístků, dresy Davida Pastrňáka a 1 mega!

Zažijte atmosféru NHL v Praze. Už teď můžete vyhrát vstupenky na utkání mezi Buffalem a New Jersey. Chcete vidět hvězdy NHL naživo? S Tipsportem máte mimořádnou šanci. Sázejte od čtvrtka 26. září do neděle 29. září ideálně každý den za minimálně 100 Kč a získejte lístky! Celkem rozdáme 200 vstupenek. Soutěžte také o dresy útočníka Bostonu Davida Pastrňáka a podíly z dotace 1 000 000 Netů (korun na sázení).

Foto: Tipsport

NHL v Praze: Soutěž o 200 lístků, dresy Davida Pastrňáka a 1 mega!

Článek

Hrajte o vstupenky na NHL v Praze. Pro účast v soutěži stačí být registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku nebo na Slovensku. Založte si účet u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na první sázky!

1 den = 1 šance vyhrát

Jak se do soutěže o vstupenky, Nety a bostonské dresy Davida Pastrňáka zapojíte? Na stránce soutěže klikněte na tlačítko Chci soutěžit (pokud to neuděláte, nebudete získávat soutěžní pokusy, i když splníte kvalifikační sázky). Od čtvrtka 26. září do neděle 29. září uzavřete nejlépe každý den sázku nebo sázky v celkové hodnotě alespoň 100 Kč/Netů. 1 den = 1 šance vyhrát. To jsou celkem čtyři možnosti, jak dosáhnout na některou z cen. Je jedno, na co si vsadíte. Nemusí jít jen o NHL. Vybírejte z kompletní kurzové nabídky.

Úvodní zápas nové sezony top hokejové ligy světa mezi Buffalem a New Jersey vypukne v O2 areně v pátek 4. října od 19:00. Druhý díl začne v sobotu v 16:00. V Praze se ukážou hvězdy NHL. Na straně Sabres vyčnívají Dahlin, Thompson, Peterka nebo Cozens, nejlepší střelec letošního MS v Česku. A-tým by navíc mohli udělat Rousek s Kulichem. Za Devils řádí Bratt, Meier, Hischier, Hamilton či bratři Hughesové. Výrazná česko-slovenská stopa? Reprezentanti Palát, Tatar a Nemec.

Pokud na soutěžní stránce uvidíte tlačítko Hrát, znamená to, že máte soutěžní pokus. Spusťte hru a za chviličku zjistíte, zda jste byli úspěšní.

Lístky, Nety a dresy Davida Pastrňáka

Hraje se o 200 lístků rozdělených do 100 balíčků po dvou vstupenkách na NHL v Praze. Lístky jsou na zápasy Buffalo vs. New Jersey (4. října) a New Jersey vs. Buffalo (5. října), a to v různých kategoriích.

Získat můžete také jeden z 10 dresů Davida Pastrňáka. Originální dresy Bostonu Bruins se jmenovkou a číslem Pasty. Vlastnoručně podepsané českým reprezentantem. V banku je rovněž podíl z dotace 1 mega.

Užijte si NHL v Praze s Tipsportem, partnerem NHL Global Series 2024 i celé zámořské soutěže. K rozjezdu NHL už brzy vypukne také Fantasy.

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.