Hlavní obsah

Evropská liga očima sázkařů: Slavia OK, Plzeň KO

Slavia s Plzní jdou do boje na evropské pohárové scéně! Oba přední české celky vstupují do hlavní fáze Evropské ligy, která stejně jako její bohatší sourozenec, láká na nový formát. Věříte, že se pravidelným tuzemským přispěvatelům do koeficientu z posledních let opět podaří postoupit do jarních vyřazovacích duelů?

Foto: Tipsport

Evropská liga očima sázkařů: Slavia OK, Plzeň KO

Článek

Tak neváhejte a vsaďte si. Založte si účet u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na první sázky!

Stejně jako Liga mistrů, i Evropská liga prošla výraznou změnou, kterou na vlastní kůži okusí Slavia s Plzní. Základní skupiny jsou minulostí. Nahradila je šestatřicetičlenná liga. Souboje se třemi soupeři na domácím a cizím hřišti zmizely v propadlišti dějin. Nově každý tým čekají čtyři bitvy na vlastním trávníku a čtyři venku. Vždy přitom s jiným protivníkem.

Díky jedné velké tabulce tedy mohla nastat situace, že oba zástupci Chance Ligy narazí na stejného soupeře. To se také přihodilo a hned ve čtyřech případech – Frankfurt, Ludogorets Razgrad, Anderlecht a Athletic Bilbao. Tuzemští fanoušci se tak těší na zajímavé srovnání. Sešívané mimo to čekají bitvy s Ajaxem nebo Fenerbahce. Viktoria pak změří síly s Manchesterem United či Realem Sociedad.

Bookmakeři vs. sázkaři

Jak si zástupci Chance Ligy povedou? Umístění do osmého fleku v podání svěřenců kouče Jindřicha Trpišovského ohodnotili bookmakeři kurzem 3,75. V případě Západočechů byli zdrženlivější (7). Zajištění alespoň play off pak v případě Slavie můžete dávat na tikety v kurzu 1,1, u jejího rivala ze Štruncových sadů v kurzu 1,65.

Na úvod čeká tým okolo Oscara či Tomáše Holeše Ludogorets Razgrad. Uspějí červenobílí? S tímto scénářem kalkulují bookmakeři i zástupci největší sázkařské komunity. Na dvojku totiž míří takřka tři čtvrtiny vkladů.

Hledáte inspiraci? Autoři analýz pomohou

Výhru Pražanů v kurzu 2,14 očekává i HarryKane10, jenž jistě věří, že bude se svým tipem úspěšnější než anglický útočník ve sbírání týmových trofejí. „Vršovičtí sahali po Lize mistrů, ale smolně vypadli s Lille. Oproti domácímu týmu mají na evropské scéně více zkušeností a celkově je úroveň českého klubu jinde,“ uvedl v analýze.

Nepříjemný a velmi kvalitní protivník čeká i na Plzeň, která míří na půdu účastníka Bundesligy – Frankfurtu. Co na to KARTA27? Ten předpokládá, že stav na ukazateli skóre v čase 15:00 bude remízový v kurzu 1,31. „Pro fotbalisty ze Štruncových sadů jde o velmi těžký los. Ale šance tu je. Trenér týmu určitě naordinuje defenzivní taktiku, ale je otázkou, jak dlouho zvládnou hosté odolávat. Prvních 15 minut bezesporu,“ napsal v analýze.

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.