Hlavní obsah

Čtvrté kolo ve znamení vyrovnaných bitev

Hokejová Tipsport extraliga nabírá na obrátkách a pokračuje v náročném tempu. V úvodním kole sice favorité neselhali a své duely zvládli, ale v neděli zaváhaly Sparta i Pardubice. Dojde k nějakému překvapení i v úterý?

Foto: Tipsport

Čtvrté kolo ve znamení vyrovnaných bitev

Článek

Sledujte všechna utkání české nejvyšší soutěže na TV Tipsport! Sestavte si svůj tým a soutěžte o 2,5 mega v jediné hokejové Fantasy v Česku.

Vyrovnané souboje  bude se znovu rozhodovat po základní době?

Nedělní Tipsport extraliga nabídla několik těsných bitev a hned tři zápasy musely rozhodnout prodloužení nebo nájezdy. I 4. kolo se u bookmakerů jeví jako vyrovnané, jedinými jasnými favority jsou podle nich Pardubice, hrající proti doposud neporažené Mladé Boleslavi, a Sparta, která vyrazí do Plzně. Perníkáři ale naposledy dostali šestigólovou nálož na ledě Motoru. Pražané na domácím ledě nestačili na Karlovy Vary. Potvrdí se tentokrát predikce?

Vítkovice budou hostit obhájce titulu z Třince a na oba celky jsou vypsané téměř totožné kurzy. Rozpolcení jsou i tipéři. Zatímco 41 % věří ve výhru Ocelářů, 32 % tuší úspěch domácích. Zbývajících 27 % odhaduje remízu.

Podobně vyrovnané kurzy naleznete u bitvy Olomouce s Českými Budějovicemi. Zde ale mají sázkaři jasno a většina je pro vítězství právě Jihočechů. Dočkají se kohouti první výhry, nebo se budou znovu radovat hosté?

Vyrovnaným má být podle kurzových expertů i zápas Karlových Varů a Hradce Králové. Zde se ale největší sázkařská komunita přiklání k plichtě. Západočeši si v uplynulém kole připsali první výhru v letošní sezoně, to Hradec na ni stále čeká. Uspěje na ledě Energie v kurzu 2,42?

Tipér Hotar1 věří, že v utkání Rytířů s Kometou padnou více jak 4 góly. „Kometa se sice zatím prezentuje defenzivní hrou, ale tip na over 4,5 by v letošním ročníku vyšel ve všech třech kladenských zápasech. Hodně branek padalo mezi těmito dvěma soupeři i v loňské sezoně.“

Sázkaři vs. bookmakeři, kdo bude mít pravdu?

Z pohledu tipérů je zajímavým soubojem ten mezi Libercem a Litvínovem. Verva sice vede tabulku, ale bookmakeři mírně favorizují Bílé Tygry. Sázející se však přiklánějí právě ke svěřencům Karla Mlejnka. V analýzách se opakuje názor, že padnou minimálně 4 branky!

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky! Sledujte všechny zápasy extraligy na TV Tipsport, zapojte se do diskuze ve fóru a soutěžte o 2,5 mega v jediné hokejové Fantasy v Česku.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.