Hlavní obsah

Trenér Růžička začal po krachu ve volbách s manželkou lovit duchy

Na kontě má nespočet úspěchů, ale jeho trenérská kariéra poslední dobou stagnuje. Hokejový kouč Vladimír Růžička se zapojil také do politiky a před pár dny se stal součástí bizarního videa. S manželkou Marií a youtuberem se vydal „vyvolávat duchy v děsivém domě“. Zhruba tak zní název videa.

Foto: Profimedia.cz

Hokejový trenér Vladimír Růžička s manželkou Marií Růžičkovou.

Článek

Trojice společně prochází neznámým objektem na severu Čech. S sebou mají i přístroje, které k vyvolávání duchů používají. Jeden z nich má snímat zvuky, druhý pohyb. „Jestli tady s náma někdo je, můžeš se postavit vedle mě?“ dotazuje se Majk na videu. „Jo, je tam. Vpravo,“ reaguje Růžička. „Vedle tebe v rohu. Velký docela. Na stropě. Obrovský,“ dodává.

„Jak kdyby se to sápalo po Vláďovi. Dej tu ruku dolů, ten duch se normálně bojí,“ instruuje manželka Marie ve videu hokejového kouče. „Vypadá to, jak kdyby ti chtěl vlézt na záda. To je normálně ženská, tě pusinkuje,“ pokračuje s úsměvem. Bizarní video má téměř dvacet minut a 13 tisíc zhlédnutí za dva dny.

Růžičkova hokejová kariéra v posledních letech spíš uvadá. Muž, který dvakrát dovedl k titulu v extralize Slavii a národní tým ke dvěma prvenstvím na mistrovství světa, bude od nové sezony trénovat třetiligový Most. V loňské sezoně krátce vedl Slovan Bratislava, ale na střídačce vydržel necelé tři měsíce.

O víkendu navíc neúspěšně kandidoval do Evropského parlamentu jako člen strany PRO, kterou vede kontroverzní Jindřich Rajchl. Do voleb šel jako poslední člen kandidátky a získal v nich 397 preferenčních hlasů.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Nechybí ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetli s Portugalskem, Gruzií a čeká je také zápas s Tureckem.