Hlavní obsah

Pardubický útočník Hrníčko má rakovinu

Především v první lize má za sebou přes čtyři stovky zápasů. Pro hokejového útočníka pardubického béčka Dominika Hrníčka jde však teď sport stranou, do cesty se mu postavil jiný sok. Lékaři mu totiž objevili nádor na varlatech.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Dominik Hrníčko zahájil léčbu

Článek

V Pardubicích nyní podstupuje léčbu. Nedávno přitom překonal jinou nepříjemnou překážku, když měl zlomenou nohu. „Přemýšlet o tom, jestli je život fér, nebo ne, asi nemá smysl. Překážky jsou od toho, aby se překonávaly,“ napsal Hrníčko na instagramu a připojil fotografii z nemocnice.

„Teď přišla do cesty další překážka, ta těžší, když mi řekli, že mám nádor na varlatech a musím na operaci. Mám před sebou další těžký úkol na své cestě, ale já vím, že ho zvládnu. Tu překážku zdolám a budu vítěz,“ doplnil a poděkoval všem za podporu.

Hrníčko je odchovancem Liberce, za který nasbíral valnou většinu svých 14 extraligových startů. Více se ale uplatnil o patro níž. V Maxa lize, jak zní nový název soutěže, odehrál 418 utkání, ve kterých si připsal 208 bodů. Do Pardubic přišel před loňskou sezonou a zapsal v nich také jeden extraligový start.

Související témata:
Dominik Hrníčko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.