Hlavní obsah

Vytočený Rus se sprostě obul do Pastrňákova spoluhráče. Neunesl kritiku

Uplynulá sezona NHL je už sice skoro dva měsíce starou historií, nicméně v hlavách hráčů jsou boje v play off stále velmi živé. Svědčí o tom i poměrně ostrý výpad ruského gólmana Ilji Samsonova proti švédskému brankáři Linusi Ullmarkovi.

Foto: Profimedia.cz

Gólman Toronta Ilja Samsonov inkasuje gól po střele Brada Marchanda z Bostonu.

Článek

Rusa, který podepsal na začátku července roční kontrakt s Vegas, vytočil Ullmarkův komentář na adresu jeho výkonů proti Bostonu, kdy Samsonov ještě hájil branku Toronta.

Samsonov si to pořádně slízl už v úvodním duelu série v TD Garden, kdy na někoho fanoušci Bruins spustili posměšné skandování poté, co inkasoval čtyřikrát z úvodních 23 střel. Trenéři mu však i nadále důvěřovali, nad čímž se právě nyní s odstupem Ullmark podivoval.

„Byl jsem překvapený, že Samsonova nechali v play off proti nám hrát tolik zápasů. Přišlo mi, že když chytal Joseph Woll, byla to pro nás mnohem větší překážka,“ kroutil hlavou při rozhovoru pro The Hockey News Ullmark, před nímž dostával v brance Bostonu většinou přednost Jeremy Swayman.

„Já nejsem hráč v poli. Ale z toho, jak jsem hru sledoval, mi přišlo, že (Woll) měl situace, kterým čelil, mnohem víc pod kontrolou,“ pokračoval Švéd. Ten už mimochodem také není spoluhráčem Davida Pastrňáka a spol., protože ho Boston poslal do Ottawy.

Každopádně tento komentář Samsonova evidentně pořádně naštval. „Přestaň vypouštět sračky. Nebo budeš 21. listopadu zase zraněný?“ vyjel Rus sprostě na Švéda přes Instagram s odkazem na datum příštího možného vzájemného duelu už v barvách nových klubů.

Svůj příspěvek sice z Instagramu rychle smazal, jenže hokejoví fanoušci si stihli udělat kopie, které už se šíří po sociálních médiích.

Související témata: