Hlavní obsah

Vdova po tragicky zesnulém Gaudreauovi napsala dojemný vzkaz

Dojemný vzkaz nejen svému manželovi Johnnymu Gaudreauovi, ale i jeho mladšímu bratrovi Matthewovi, kteří ve čtvrtek večer zemřeli po tragické dopravní nehodě, umístila na svůj instagramový účet Meredith Gaudreauová.

Foto: ČTK/AP

Zesnulý Johnny Gaudreau na archivním snímku

Článek

Žena jednoho z nejlepších hokejistů NHL posledních let zveřejnila několik společných rodinných fotografií, na nichž nechybějí ani dcera Noa a syn Johnny.

„Děkuji ti za nejlepší roky mého života. I když jsem tě ztratila, pořád jsem ta nejšťastnější holka na světě, protože jsem byla tvoje. Mám tě moc ráda. Byl jsi dokonalý. Některé dny byly tak skvělé, že měl člověk pocit, že to ani nemůže být pravda. Miluju na tobě každou maličkost. Jsi navždy můj a nemůžu se dočkat, až budeme zase spolu,“ napsala Meredith svému manželovi.

Jednatřicetiletého Johnnyho Gaudreaua i jeho o dva roky mladšího bratra Matthewa jedoucí na kolech srazil poblíž domu jejich rodiny v Salemu v New Jersey opilý řidič SUV Sean M. Higgins.

Meredith nyní popsala, jak blízký vztah spolu oba bratři měli. „John a Matty. Neslyšeli jste jedno jméno bez druhého. John vzhlížel ke svému mladšímu bratrovi a ve všem se na něj spoléhal. A Matty tu byl pro něj. Absolutně nejlepší přátelé a největší fanoušci jeden druhého, přestože jejich povahy byly naprosto protikladné. Každý chtěl být v jejich blízkosti, včetně mě. Jen jsem nečinně přihlížela, jak si John užívá čas s bratrem,“ uvedla manželka zesnulého útočníka Columbusu Blue Jackets.

Hokeji se věnoval i Matthew, který coby forvard odehrál 21 zápasů ve farmářské AHL. V prosinci se měl stát poprvé otcem, manželka Madeline má přivést na svět syna Trippa.

„Matty, děkuji ti, že jsi naše děti miloval jako vlastní a byl jsi jim úžasným strýcem a kmotrem. Nemůžu se dočkat, až se stanu Trippovou tetou a oplatím mu tu poctu. Nevěřím, že by John bez tebe dokázal žít jediný den, a tak se utěšuji vědomím, že jste spolu v nebi,“ napsala Meredith svému švagrovi.

„Prosím, dávej na Johna pozor, jako jsi to dělal vždycky. Mám Madeline a Trippa. Máme tě moc rádi,“ dodala.

Sestra bratrů Gaudreauových měla mít o víkendu svatbu, jíž se měli zúčastnit i oba bratři se svými manželkami. Obřad byl ale po tragické události odložen.

Třiačtyřicetiletý Higgins byl po způsobení smrtelné nehody zadržen a obviněn ze dvou případů zabití. Policistům se přiznal, že před jízdou vypil „pět nebo šest piv“. Aktuálně je ve vazbě, soudní slyšení je naplánováno na 5. září.

Související témata: