Hlavní obsah

Hvězdný pár je zasnoubený. Nejjednodušší ano slyšel jeden z nejlepších hokejistů světa

Před necelými třemi týdny musel skousávat největší zklamání hokejové kariéry, když se svým Edmontonem nestačil v sedmém finále Stanley Cupu na Floridu. Nyní německý útočník Leon Draisaitl zažívá pocity štěstí, když na dovolené na Mallorce požádal o ruku svou dlouholetou kanadskou přítelkyni Celeste Desajrdinsovou, a ta řekla ano.

Foto: ČTK / AP / DARRYL DYCK, Profimedia.cz

Útočník Edmontonu Leon Draisaitl se zasnoubil

Článek

Oba o radostné novině informovali na svých instagramových účtech. „Navždycky,“ napsal k tomu jeden z nejlepších hokejistů světa, který v základní části uplynulého ročníku NHL posbíral 106 kanadských bodů, což z něj dělalo sedmého nejproduktivnějšího hráče sezony.

„Bylo to nejjednodušší ‚ano‘. Navždy tě miluji,“ uvedla osmadvacetiletá kanadská herečka poté, co ji stejně starý přítel požádal o ruku během pikniku na pláži na Mallorce.

Draisitla, jehož otcem je v Karviné narozený hokejový trenér Peter Draisaitl, by tak do roka a do dne měla čekat svatba. Už letos o prázdninách se bude ženit další hvězda Oilers Connor McDavid.

Z českých hokejistů by do toho během letního volna měli praštit mistři světa David Pastrňák s Petrem Mrázkem; jejich spoluhráči ze zlaté Prahy Mihal Kempný s Davidem Tomáškem už mají svatbu úspěšně za sebou.

Související témata: