Hlavní obsah

Kometa hledá kouče, Modrý musel skončit

Aktualizováno

Jaroslav Modrý nebude pokračovat v roli trenéra extraligových hokejistů Komety. Z rodinných důvodů se vrací zpět do USA. Vedení brněnského klubu tak musí hledat nového hlavního kouče.

Foto: Profimedia.cz

Jaroslav Modrý z rodinných důvodů skončil jako hlavní trenér hokejistů Komety Brno

Článek

„Musel jsem klubu oznámit, že se budu muset natrvalo vrátit do Ameriky. Několik dní jsem kvůli tomu nespal, avšak udělal jsem rozhodnutí, které je nejlepší pro moji rodinu. Nastala složitá situace, a já se rozhodl tak, jak to považuju za správné. Kariéra trenéra musí jít v tuhle chvíli stranou,“ tvrdí třiapadesátiletý Modrý, který na začátku minulé sezony povýšil z pozice asistenta na post prvního kouče a dovedl Kometu do čtvrtfinále extraligového play off, v němž padla 2:4 na zápasy s Litvínovem.

„Na Brno budu vzpomínat jen v dobré. Je to krásné město, poznal jsem tady plno skvělých lidí. Pracoval jsem se skvělým týmem. Měl jsem bezvadné kolegy, spolupráci s nimi jsem si užíval. Kometa je klub s vynikajícím zázemím a skvělými fanoušky. Jen mě mrzí, že se nám nepovedlo přejít přes Litvínov do semifinále extraligy,“ honí se mu těsné vyřazení pořád hlavou.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: HC Verva Litvínov vs. HC Kometa Brno 4:1Video: Tipsport Extraliga / BPA

S odstupem času je však na svoje mužstvo hrdý. „Předváděli jsme pěkný hokej. Byla pro mě čest Kometu trénovat. Podporu fantastických příznivců jsem si užíval. Jim i celé Kometě děkuju za výbornou spolupráci, byť jsme si prožili zkraje uplynulé sezony i nesnadnou situaci. Brno budu sledovat i nadále. Budu mu fandit. Kometě přeju jen to nejlepší,“ vzkázal Modrý na rozloučenou.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.