Hlavní obsah

Olomouc přišla nadlouho o Navrátila, útočník musel na operaci s ramenem

Hokejisté Olomouce se musí v bojích o extraligové body obejít na dlouhou dobu bez jedné z ofenzivních opor, Jakuba Navrátila. Pětadvacetiletý útočník s reprezentačními zkušenostmi musel podle informací Olomouckého deníku na operaci s ramenem a bude mimo hru několik měsíců.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Olomouc - Litvínov, faulovaný olomoucký Navrátil trestné střílení neproměnilVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Článek

Navrátil se zranil během středečního utkání proti Spartě (3:2), v němž odehrál celkem jen čtyři a půl minuty. V pátečním souboji s Hradcem Králové (4:1) nenastoupil. Tou dobou už měl za sebou operační zákrok. Do sestavy Hanáků se jen tak nevrátí. „Bude to bohužel otázka několika měsíců. Operace dopadla velmi dobře, za to jsme rádi. Je to bohužel součást hokeje,“ řekl asistent trenéra Róbert Petrovický.

Navrátil si v dosavadním průběhu nové sezony připsal za sedm startů gól a nahrávku. V minulém ročníku však nevynechal ani jediný z 52 zápasů základní části a s 37 body (17+20) byl jasně nejproduktivnějším hráčem mužstva, ale i nejlepším střelcem a nahrávačem. V pěti duelech vyřazovacích bojů měl bilanci 1+1.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Jakub Navrátil z Olomouce

Kohoutům se po špatném vstupu do sezony a třech vystoupeních bez bodového zisku v posledních kolech daří, vyhráli čtyři z pěti utkání a jsou na průběžném osmém místě.

Související témata: