Hlavní obsah

Obránce Zeman bude i v příští sezoně hájit barvy hokejistů Litvínova

Hokejový obránce Denis Zeman bude i v příští extraligové sezoně oblékat dres Litvínova. S vedením Severočechů se třiadvacetiletý chomutovský rodák dohodl na prodloužení kontraktu. Klub o tom informoval na webu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Mladá Boleslav - Litvínov, Zeman srazil FořtaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Článek

Zeman poprvé oblékl litvínovský dres během ročníku 2020/21 díky hostování ze Sokolova. Postupem doby se zařadil mezi stabilní členy obrany semifinalisty poslední sezony, během níž odehrál v základní části 51 zápasů a zaznamenal pět nahrávek. V play off přidal 13 startů.

„V Litvínově budu pokračovat pátým rokem, jsem moc rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy,“ pochvaloval si Zeman.

„Denis je mladý obránce, který za své působení v Litvínově odvedl obrovský kus práce. Jsme rádi, že jsme s ním našli společnou řeč a budeme pokračovat ve spolupráci,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek.

Pro klub je důležitý i fakt, že jde o hráče z regionu. „Denis udělal další pokrok ve své kariéře. Věřím, že jeho výkony budou ještě stabilnější a svůj výkon zase posune, bude důsledně plnit defenzivní úkoly a pracovat na konstruktivní hře,“ dodal sportovní manažer Tomáš Vrábel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.