Hlavní obsah

Novým asistentem trenéra hokejistů Mladé Boleslavi se stal Slánský

Novým asistentem trenéra Richarda Krále u hokejistů Mladé Boleslavi se stal Martin Slánský a doplnil na stejné pozici Davida Havíře. Devětadvacetiletý Slánský působil v minulé sezoně jako asistent v týmu Notre Dame Hounds v Saskatchewan Junior Hockey League.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Hledali jsme ještě jednoho trenéra. Nespěchali jsme na to, nechtěli jsme se ukvapit, a vyplatilo se. Martin je mladý a perspektivní, má velký zájem a chce se učit,“ řekl klubovému webu sportovní ředitel Mladé Boleslavi Tomáš Vlasák.

„Procestoval svět, poznal hokej snad ze všech jeho stran a stejně tak nejrůznější typy hráčů. Za velké plus považujeme i skvělou angličtinu, kterou určitě ocení naši zahraniční hráči.“

Slánský je odchovancem Rytířů Kladno, za které hrál naposledy v juniorce. Potom studoval na Univerzitě Karlově, je také držitelem trenérské licence A. Má za sebou působení v Kladně u mládežnických týmů i jako trenér hokejových dovedností u prvního týmu.

Jako asistent byl i ve třetí nejvyšší soutěži v Řisutech a ve druhé německé lize v Řeznu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.