Hlavní obsah

Golfovou jedničku Kordovou pokousal pes a přišla o turnaj v Anglii

Světová jednička mezi golfistkami Nelly Kordová musela odříct turnaj v Anglii kvůli tomu, že ji pokousal pes. Na instagramu neuvedla, kterou část těla má poraněnou. V poslední době se Američanka s českými kořeny na okruhu LPGA trápila. Zatímco v první části sezony vyhrála šest turnajů ze sedmi, na posledních třech neprošla cutem. V Londýně měla obhajovat loňský titul.

Foto: Profimedia.cz

Golfistka Nelly Kordová v akci

Článek

„S politováním oznamuju, že musím odstoupit z turnaje Ladies European Tour v Londýně v příštím týdnu. V sobotu v Seattlu mě pokousal pes a potřebuju čas na léčbu a plné zotavení,“ napsala pětadvacetiletá golfistka. Aramco Team Series loni ovládla s 11 údery pod par.

Dcera bývalého tenisty Petra Kordy se nedostala do finálových kol na předchozích třech turnajích včetně dvou majorů US Open a PGA Championship.

Podle původního programu by měla rodačka z Floridy nastoupit na dalším majoru Evian Championship ve Francii od 11. července. Pak by měla obhajovat v Paříži olympijské zlato.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.