Hlavní obsah

Po vytouženém přestupu rozvod. Nikdy jsem manželku nepodvedl, tvrdí útočník Morata

Kapitán španělské fotbalové reprezentace Álvaro Morata přiznal, že vysněný návrat do Serie A přispěl k rozpadu jeho manželství. Nová opora AC Milán uvedla, že jeho manželka se po dvou letech strávených ve Španělsku zpět do Itálie stěhovat nechtěla.

Foto: Daniele Mascolo, Reuters

Álvaro Morata v dresu AC Milán

Článek

Morata před měsícem už potřetí v kariéře zamířil ze španělské La Ligy do Serie A, v níž už působil v letech 2014-2016 a 2020-2022 v Juventusu. Tentokrát vyměnil dres Atlética Madrid za AC Milán a minulý týden na Instagramu překvapivě oznámil rozchod se svou italskou manželkou Alicí Campellovou, s níž má čtyři děti.

„Alice chtěla zůstat ve Španělsku a nechtěla se znovu stěhovat. Navzdory různým pohledům máme stále skvělý vztah pro dobro našich dětí,“ uvedl Morata v pořadu De Corazón ve španělské televizi. „Jsem z toho zničený, ale přísahám, že jsem ji nikdy nepodvedl. Je to nejdůležitější žena mého života,“ dodal letošní mistr Evropy, jenž se ještě před zveřejněním přestupu netajil tím, že se chce do Itálie vrátit.

S Campellovou se Morata seznámil během prvního působení v Juventusu a svatbu měli v roce 2017. V sobotu v prvním utkání za AC Milán přispěl jednatřicetiletý rodák z Madridu gólem k remíze 2:2 s FC Turín.