Hlavní obsah

Odvrácená tvář slávy. Ronaldo ve své domovině tvrdě narazil

Nejen ve své domovině a nejen pro fotbalové fanoušky je bohem. Jeho slávu ale už tak nesdílí ředitel jedné ze škol. Cristiano Ronaldo touží spojit svoji budoucnost s rodným Portugalskem. Nicméně hned na začátku dostávají jeho plány trhlinu.

Foto: Profimedia.cz

Šťastná rodinka Cristiana Ronalda má problém.

Článek

Se svojí partnerkou Georginou Rodriguezovou požádal podle portugalských médií o zápis svých dětí do jedné z nejluxusnějších tamních škol jménem College of St. Julian. Jedná se o privátní britskou mezinárodní školu.

Škola však žádost slavného páru nepřijala. Jako důvod uvedla fotbalistovu obrovskou popularitu.

Média také zjistila, že rodiče ostatních dětí, které jsou úspěšně zapsány, se bojí o jejich soukromí a bezpečí. Přitom škola St. Julian's je známá tím, že poskytuje útočiště dětem z nejbohatších portugalských rodin. Tato skutečnost z ní dělá jednu z nejprestižnějších škol v zemi.

Ronaldo se nedávno dostal na první stránky všech novin, když koupil dům, který je považován za nejdražší v Portugalsku. Jeho nové sídlo se nachází v Quinta da Marinha, pouhých 30 kilometrů od Lisabonu, a jeho hodnota se odhaduje na 21 milionů eur. Včetně stavebních nákladů na chystanou rekonstrukci.

Fotbalová superstar a momentálně útočník saúdskoarabského al-Nassr tím naznačuje, že se s rodinou brzy vrátí do Portugalska.