Hlavní obsah

Neymar po roční pauze kvůli zranění opět trénuje s týmem

Hvězdný fotbalista Neymar je po téměř roční pauze způsobené zraněním blízko návratu na trávník. Dvaatřicetiletý Brazilec na instagramu uvedl, že se už zapojil do tréninku se svým saúdskoarabským klubem al-Hilál.

Foto: Profimedia.cz

Brazilský fotbalista Neymar se vrací po zranění na trávník.

Článek

„Jsem šťastný, že jsem zase zpět s týmem. Je to radost,“ napsal Neymar svým 224 milionům sledujícím na instagramu k několika fotografiím, na nichž je s míčem na hřišti sám i se spoluhráči.

Neymar přestoupil do Saúdské Arábie loni v létě za 90 milionů eur (2,3 miliardy korun) z Paris Saint-Germain. Za tým z Rijádu, kde si má vydělat 100 milionů eur (2,5 miliardy korun) ročně, ale odehrál jen pět zápasů. V kvalifikačním utkání proti Uruguayi 17. října si kapitán brazilské reprezentace přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleně a musel na operaci.

V červenci Neymar začal s běžeckým tréninkem a nyní už trénuje i s míčem. Kdy se vrátí na hřiště, není jasné. Na ligové soupisce týmu zapsán není, mohl by ale nastoupit v asijské Lize mistrů. I bez své očekávané největší hvězdy získal al-Hilál v minulé sezoně mistrovský titul.

Související témata: