Hlavní obsah

Manažer Bayernu vyděšený k smrti. Před utkáním Ligy mistrů byl přepaden

Manažer Bayernu Mnichov, jehož jméno policie ani španělská média nezveřejnily, byl okraden v Barceloně. Stalo se tak v předvečer utkání Ligy mistrů, když byl na procházce. Německý činovník byl napaden na Avenida del Litoral ve čtvrti Sant Martí, která se v poslední době stává nebezpečnou zónou tohoto katalánského města.

Foto: Profimedia.cz

Fanoušek Bayernu před utkáním v Barceloně. Za bílého dne se okradení bát nemusí.

Článek

Mladík, kterého ještě policisté nezatkli, přepadl manažera a sebral mu mobilní telefon, peněženku a luxusní hodinky. Tedy všechny cenné předměty, které měl v tu chvíli u sebe.

Podle prvních údajů o případu se německý manažer procházel ulicemi Barcelony. Přiblížil se k němu mladý muž a položil mu několik otázek. Odvedl jeho pozornost a bez použití násilí ho okradl. Zloděj po sebrání zmíněných věcí z místa činu utekl.

Po této události šel manažer německého týmu nahlásit událost na policii, která už intenzivně vyšetřuje, co se stalo. Jako první si prohlédla záznamy na bezpečnostních kamerách v okolí. Na případu pracuje speciální skupina katalánské policie, která se specializuje na krádeže hodinek. Zkoumá, jestli tento čin nesouvisí s jinými případy.

Vyšetřovatelé již sdělili řediteli Bayernu, že pro něj bude velmi obtížné získat odcizené předměty. V Barceloně se tento druh loupeže stává stále častějším, zejména vůči elitním sportovcům nebo zástupcům klubů. Přesně jak se stalo v tomto případě. Jedná se o organizované skupiny, které si vždy vyhlédnou a následně sledují vytipované osoby.

  Manchester City - Sparta dnes 21 : 00
20241023T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Sparta
Manchester City vs. Sparta
Manchester City
Sparta
  Barcelona - Bayern dnes 21 : 00
20241023T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. Bayern
Barcelona vs. Bayern
Barcelona
Bayern