Hlavní obsah

Fanoušek Bayernu cosi inhaloval nosem během zápasu LM. Režie záběr rychle utnula

Aktualizováno

Tohle na fotbalové stadiony a ne jenom na ně opravdu nepatří. Kameraman zápasu Aston Villy s Bayernem (1:0) zachytil fanouška mnichovského klubu, jak si nasypal cosi na ruku a předklonil se, aby danou látku inhaloval nosem.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Fanoušci Bayernu Mnichov během zápasu ve Villa Parku

Článek

Bayern Mnichov má jednu z nejpočetnějších fanouškovských základen na celém světě, příznivci ho následující v podstatě kamkoliv, proto nepřekvapí, že se i do Birminghamu vydala početná skupina. A valná většina z nich svůj milovaný klub podporovala vytrvale a hlasitě po celou dobu zápasu.

Našel se mezi nimi i jeden výtečník, který měl sledování fotbalu až jako druhořadou záležitost. Kameraman zápasu chtěl v probíhající dvacáté minutě zachytit atmosféru, která panovala mezi fanoušky hostí, čistou náhodou ale zabral onoho jedince, který si zrovna ze žluté krabičky něco vysypal na ruku. Když už se k dané látce nakláněl, aby ji nosem vdechl, režie bleskově zareagovala a obraz přepnula.

Jasně, nikdo kromě samotného pána nemůže říct, co bylo obsahem oné krabičky, ale většina lidí na internetu má jasno. „Tenhle fanoušek Bayernu si v přímém přenosu dal lajnu kokainu,“ napsal na X účet Footy Humour. Další možností je šňupací tabák.

Jak to s „fanouškem“ nakonec dopadlo, je velkou neznámou. Jedna věc je ale jistá, po tomto záběru se kontroly u vstupu na stadiony ještě zpřísní.