Hlavní obsah

Kouzelný večer, vždycky jsem o tomhle snil, řekl Mbappé po debutu za Real

Fotbalista Kylian Mbappé si středečním debutem za Real Madrid splnil dlouholetý sen. K rekordnímu šestému zisku Superpoháru UEFA nad Bergamem navíc přispěl gólem. V rozhovoru se CBS Sports po vítězství 2:0 si pochvaloval nové spoluhráče.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Hvězda Realu Madrid Kylian Mbappé s trofejí pro vítěze Superpoháru.

Článek

„Je to kouzelný večer. Vždycky jsem o takovém snil a teď se to stalo. Hrát za tenhle klub, který je nejlepší na světě, je bláznivé. Mám z téhle premiéry velkou radost,“ prohlásil pětadvacetiletý francouzský útočník, který po minulé sezoně po vypršení smlouvy v Paris St. Germain odešel zadarmo do Realu.

Španělský celek rozhodl o vítězství nad Bergamem ve druhém poločase. Nejprve se na Národním stadionu ve Varšavě trefil Federico Valverde a po něm Mbappé. „Je důležité vyhrát trofej, protože každý tady vyhrává. Gól mě hodně potěšil. Doufám, že budu týmu takhle pomáhat v celé sezoně,“ řekl Mbappé.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Kylian Mbappé slaví první branku v dresu Realu.

Radost má i ze spoluhráčů. „Hraje se s nimi snadno, protože to jsou skvělí hráči. Tohle je Real Madrid, proto je to nejlepší klub na světě, protože tu máme ty nejlepší hráče. Je to radost hrát s Rodrygem, Viníciusem, Bellinghamem a ostatními,“ uvedl mistr světa z roku 2018.

Související témata: