Hlavní obsah

Joselu po Euru zamíří z Realu Madrid do Kataru

Útočník Joselu je druhým španělským fotbalistou, který po evropském šampionátu zamíří z Realu Madrid na Blízký východ. Ve čtvrtek získal nové angažmá obránce Nacho, jenž se dohodl se saúdskoarabským týmem al-Kadsíja, dnes oznámil Joselův příchod katarský celek Gharáfa.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Joselu opouští Real Madrid.

Článek

Čtyřiatřicetiletý Joselu hostoval v Realu z Espaňolu a slavil s ním triumf v Lize mistrů, k čemuž pomohl dvěma postupovými góly do finále proti Bayernu Mnichov. V minulé sezoně odehrál 34 zápasů, desetkrát skóroval. Madridský klub využil opci na přestup a vzápětí ho dnes prodal Katařanům. V Gharáfě podepsal Joselu smlouvu na dva roky.

„Díky. To je to nejlepší a nejvýstižnější slovo, abych vyjádřil, co cítím,“ řekl Joselu. Stejně jako Nacho se nyní připravuje na nedělní osmifinále Eura proti Gruzii. Se španělskou reprezentací prošli skupinou bez ztráty bodu.

Související témata:
Joselu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.