Hlavní obsah

Celta Vigo - Atlético 0:1Betis pouze remizoval. Atlético udeřilo v poslední minutě

Aktualizováno

Fotbalisté Atlétika Madrid, kteří jsou jedním ze soupeřů Sparty v Lize mistrů, v sedmém kole španělské ligy porazili 1:0 Celtu Vigo. Po remíze 1:1 s posledním Las Palmas naopak zaváhal Betis Sevilla, jenž v Konferenční lize nastoupí proti Mladé Boleslavi.

Foto: Profimedia.cz

Las Palmas (ve žlutém) ukořistil proti Betisu Sevilla cenný bod.

Článek

O výhře Atlétika rozhodl v 90. minutě Julián Álvarez. Hosté se díky němu vítězně naladili na nedělní derby s Realem a připravili Vigu první domácí porážku v sezoně. V tabulce je madridský celek třetí dva body za Realem a šest za vedoucí Barcelonou.

Betis prohrával od deváté minuty, kdy se prosadil Alberto Moleiro. Hosté ale ještě v prvním poločase srovnali zásluhou branky Giovaniho Lo Celsa ve třetí minutě nastavení. Po přestávce už branka nepadla, Las Palmas tak ani na sedmý pokus nedokázal zvítězit.

Celek z ostrova Gran Canaria má s bilancí tří remíz a čtyř porážek na dvacáté příčce ztrátu bodu na předposlední Getafe, které vedle Las Palmas už jako jediné v La Lize také čeká na první výhru. Betis, jenž ani ve třetím utkání venku nevyhrál, je jedenáctý.

Španělská fotbalová liga - 7. kolo:
Espaňol Barcelona - Villarreal 1:2
Branky: 45.+1 Jofre - 45.+6 a 63. Pérez
Las Palmas - Betis Sevilla 1:1
Branky: 9. Moleiro - 45.+3 Lo Celso
Celta Vigo - Atlético Madrid 0:1
Branka: 90. Álvarez
Související témata: