Hlavní obsah

Jemelka si plácl s Plzní. Viktoriánem bude další dva roky

Obránce Václav Jemelka prodloužil s fotbalisty Plzně smlouvu o dva roky. Západočeský klub o podpisu s devětadvacetiletým hráčem informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Na archivním snímku jsou zklamaní hráči Plzně Václav Jemelka (vpravo) a Lukáš Hejda po prohře se Slavií.

Článek

„Ve Viktorce jsem maximálně spokojený, cítím se tu opravdu dobře. Navíc se mně i celé rodině líbí v Plzni, nebylo nad čím váhat. Vážím si této důvěry. Máme před sebou novou sezonu plnou výzev, skvělé fanoušky. Těším se na každý zápas a jsem připravený odvádět ty nejlepší výkony, abych týmu pomohl,“ uvedl osminásobný český reprezentant.

Do Plzně zamířil před dvěma lety z Olomouce a hned v první sezoně se s ní představil ve skupině elitní Ligy mistrů. V uplynulém ročníku s Viktorií vytvořil historické klubové maximum v evropských pohárech, když svěřenci trenéra Miroslava Koubka prošli do čtvrtfinále Konferenční ligy.

„Vašek Jemelka je ohromně pracovitý hráč, navíc velmi zkušený. Prokazuje své nesporné kvality a patří i do širšího výběru reprezentace. Jsem rád, že jsme se na všem rychle domluvili. Přejeme mu hlavně pevné zdraví a těšíme se na další spolupráci,“ prohlásil sportovní ředitel Plzně Daniel Kolář.

Související témata: